Miért hozott a babának csokit ?
Figyelt kérdés
8 hónapos gyereknek miért hozott csokit anyós húsvétra meg gumicukrot. Nem vagyok anyagias, de egy csörgővel, játékkal többre ment volna . Másoknál mit kaptak az ekkora gyerekek ?2022. ápr. 22. 21:04
1/19 anonim válasza:
Az enyém is 8 hónapos, volt, akitől csokinyuszit adott. Mikuláskor 4 hónapos volt, és akkor is akadt csokimikulás. Szerintem nincs ebben semmi rossz, ilyenkor azt "szokás" adni. Nyilván mi sem a gyereknek adtuk, hanem megettük mi.
2/19 anonim válasza:
Jézusom, hogy már ezen is ki kell akadni, komolyan. Nyilván azért adta mert ezt "szokás". Ő se gondolta hogy odaadod a gyereknek, gondolom úgy volt vele, hogy majd ti megeszitek. Egyébként sem kötelező szerintem húsvétkor ajándékot adni pláne babának, szóval én örülnék hogy egyáltalán vitt valamit.
3/19 anonim válasza:
2es, hat en kiakadtam, mert konkrétan sertodes volt belole, h nem kapta meg a gyerek... Igen regen szokas volt mar 4 honaposan csokit tomni a gyerekbe.. de szokás vagy nen szokas, en 2 eves korig bolti edeseggel nem kinaltam. Es el is vartam mindenkitol h ezt tártsak tiszteletben
4/19 anonim válasza:
Ui.: Na pont ezert tobb ertelme van egy 1000ftos ragokanak
5/19 A kérdező kommentje:
Nem akadtam ki csak nem értem . Nem zavart volna ha üres kézzel jön . De mindenki más aki akart venni valamit az értelmesebb dolgot vett . Ruhát vagy valami kis apró játékot. Mivel hogy több gyerek is van a családban nem hagyjuk ki a picikét sem . Én is vettem tesóm gyerekeinek minden alkalomra .
2022. ápr. 22. 21:24
6/19 A kérdező kommentje:
Azt azért hozzá teszem hogy már bontotta hogy adjon neki belőle. Mert hogy "Semmi baja nem lesz egy kis csokitól "
2022. ápr. 22. 21:25
7/19 anonim válasza:
Egy évesem csak csokitojást kapott, nyílván mi ettük meg.
Egyáltalán nem zavart, húsvétra ezt illik. Nem gondolom, hogy minden alkalomra játékokkal vagy ruhával kellene elhalmozni a gyereket.
Jövőre már eheti. Ez az egy alkalom igazán kibírható.
8/19 anonim válasza:
Az, hogy már bontotta kifele, simán odanyúlok, köszönjük még nem adunk neki. Sértődjön meg de ez van.
9/19 anonim válasza:
Ismerek olyat, ahol a nagyi egyenesen közölte, hogy neki 3 fia van, nem tudja mit kell venni egy lánynak, ezért az egyszem kislány unokának nem vett semmit.
Szóval az is lehet, hogy hasonlóan leszarom üzemmódba tette magát.
10/19 anonim válasza:
Engem is felidegesített, mikor az akkor 9 hónapos, fogatlan babámnak zselés szaloncukrot adtak, mert majd biztos elszopogatja...😒
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!