Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pocakcsengő, angyal hívó,...

Pocakcsengő, angyal hívó, kismama nyaklánc ?

Figyelt kérdés
Valakinek van valami tapasztalata? Tényleg ha terhesség alatt hordjuk születés után is megnyugszik a baba a hangjára? Anyai szív hangot is hallja bent és mikor megszületik sok esetben ha fel veszi az anya és a mellkasára teszi megnyugszik. Nem alternatívaként kérdezem de lehet tök praktikus lenne pl baba kocsira tenni később vagy valami. Valaki használt már ilyet?

#Pocakcsengő #Kismama nyaklánc #Angyal hívó #Baba nyugtatás
2022. ápr. 19. 23:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
59%
#10 Az lehet hogy meg nyugodna tőle,de ha már ilyen okos vagy,akkor azt is biztos olvastad,hogy a babák igenis hallanak a pocakban,hisz az anyukájuk hangját is felismerik!
2022. ápr. 20. 09:45
 12/18 anonim ***** válasza:
84%

A porszívót, hajszárítót, egyéb fehér zajt alapból szereti, megnyugtatónak találja a legtöbb baba.

Úgy emlékszem, arra van kutatás, hogy a pocakban hallott zenére jobban megnyugszik, mint más zenére.

Ugyanaz az alapja a kettőnek: a fehér zaj alapból ismerős egy babának, hiszen körülveszi a sok surrogás-burrogás. A zene meg behallatszott.

Szóval a csengő se lenne rossz ötlet, de szerintem egy ilyen pici csengőnek nincs elég erős és mély hangja, hogy jól behallatsszon. Olyan nagyot inkább nem akasztanék a nyakamba. (A mély hangok jutnak be könnyen.)

Mindezzel együtt lehet egy erős placebo hatás. Ha a szülő hiszi, hogy a baba meg fog nyugodni, ő maga megnyugszik, és ez hat a babára is.

2022. ápr. 20. 10:22
 13/18 anonim ***** válasza:
31%

10. Nem a porszívóra gondoltam, hanem hogy amúgy is megnyugodna tőle.

Én olvastam egy kutatást képzeld és nahát nahát a babák szeretik azt a hangot amit a pocakban hallgattak. Például ha az apuka felolvasott a “pocaknak” akkor az a baba könnyebben ismeri fel az apukáját. Egy csengő vagy egy zenélő plüss lesz a megváltás hasfájás idején? Nem! Teljesen haszontalan? Szintén nem! Ez egy aranyos dolog, de nektek egyből le kell hülyézni azt amit nem ismertek.

2022. ápr. 20. 10:23
 14/18 anonim ***** válasza:

13. én nem hülyéztem le senkit, már ne is haragudj. te támadtál nekem, hogy végeztem-e kutatást. 😂🙈

továbbra is tartom, hogy a zene, porszívó, felolvasás max véletlen egybeesés, nem azért mert hallotta és emlékszik rá…

2022. ápr. 20. 10:50
 15/18 anonim ***** válasza:
14. A ti szót használtam, szólt itt mindenkinek aki lehülyézett. És neked egy kérdés támadás? Elég félelmetes lehet akkor az életed. Persze tartod magad mivel csak azt tartod igazságnak amit eltudsz képzelni. Na mindegy. Mielőtt felhúzod az orrod, nem téged támadlak személyesen.
2022. ápr. 20. 10:53
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Hat nalunk nem igazan jott be.

Az elso gyerkocnel igazabol nem is volt megszokott hang, probaltam h a mellkasomra teszem a fulet, hat nem segitett.. probaltam, hogy szivhangfigyelovel kohangositva hallgattuk a dobogast, semmi...

Masodik gyerkoc a 3 gyerekdalt amit ugye a nagyobbnak enekeltem, a pocakban millioszor vegighallgatta, en meg gondoltam majd szeretni fogja o is, hat ő maskepp gondolta😂 szoval nalunk ezek ugyfest nem jottek be, de attol meg sok sikert hozza, hatha nalad bevalik😊

2022. ápr. 20. 21:56
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Marmint az , hogy enekelsz, vagy zenet hallgatsz stb. En sem ajanlom, higy a kerdesedben emlitett dolgokra penzt adj ki, hisz hallanak mast is, akkor mar inkabb tapsikolj, vagy dudolj vmit neki :)

Utolso voltam

2022. ápr. 20. 21:58
 18/18 A kérdező kommentje:
Nyugi nyugi, csak egy kérdés volt.. mint mondtam nem alternatívaként kérdezem hogy az lenne az első megoldásom a babának a nyugtatására.. persze a kérdés óta én is le tettem amúgy róla.. tényleg vannak más hangok is amihez hozzá szokik addig ahogy soroltátok porszívó stb fehér zajok.. de azért nem kell szerintem egy tehénhez hasonlítgatni a másikat akinek egy kolomp van a nyakában egy kérdés miatt..meg nem vitát akartam én ezzel generálni pusztán kíváncsi voltam hogy valakinek volte tapasztalata.. köszönöm szépen a válaszaitokat. Jó egészséget nektek.
2022. ápr. 30. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!