Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pocakcsengő, angyal hívó,...

Pocakcsengő, angyal hívó, kismama nyaklánc ?

Figyelt kérdés
Valakinek van valami tapasztalata? Tényleg ha terhesség alatt hordjuk születés után is megnyugszik a baba a hangjára? Anyai szív hangot is hallja bent és mikor megszületik sok esetben ha fel veszi az anya és a mellkasára teszi megnyugszik. Nem alternatívaként kérdezem de lehet tök praktikus lenne pl baba kocsira tenni később vagy valami. Valaki használt már ilyet?

#Pocakcsengő #Kismama nyaklánc #Angyal hívó #Baba nyugtatás
2022. ápr. 19. 23:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
94%
Hülyeség
2022. ápr. 20. 00:03
 2/18 anonim ***** válasza:
83%

Én altató dalt énekeltem a nagynak minden este és születés után a kicsi is megnyugodott ha énekeltem neki.

:)

2022. ápr. 20. 00:06
 3/18 anonim ***** válasza:
76%

Szóval inkább énekelj

Rokonnál a porszivozas volt ez, naponta felporszivozott terhesen és az olyan relax volt a babának hogy később is arra nyugodott le

2022. ápr. 20. 00:07
 4/18 anonim ***** válasza:
67%
Istenem... -_-
2022. ápr. 20. 00:15
 5/18 anonim ***** válasza:
77%
Mivel a baba hallja a hangokat odabent,ezért emlékszik rá kint!Én mondjuk egy nyugtató zenét hallgattam mindig és mikor a kisfiam sírt,beraktam ezt a zenét és megnyugodott.
2022. ápr. 20. 05:32
 6/18 anonim ***** válasza:
66%

Oszt tehénnek képzeled e magad, a leendő gyereked meg borjúnak, hogy csengőt akarsz a hasadra akasztani? 🤦‍♀️

Viccet félre téve, ezek csupa olyan badarságok, amit egy hülye kitalált és jó pénzt csinált a semmiből.

2022. ápr. 20. 08:10
 7/18 anonim ***** válasza:
87%
Mi vettünk egy kis zenélő plüsst a 12 héten. Minden nap lejátszottuk neki amíg bent volt. Ez volt a férjemmel a kis szeánszunk. Most már 6 hónapos és imádja most is azt a kis zenét, nem mondom, hogy ha fáj a foga megnyugszik tőle, de tetszik neki. Csengőt nem vennék azért.
2022. ápr. 20. 08:34
 8/18 anonim ***** válasza:
33%
akinek imádja a gyereke ezt meg azt az nem attól van mert a “pocakban” is sokat hallotta. amúgy is megnyugodna tőle. valamilyen lágy zene vagy a porszívó kifejezetten hasfájós gyerekek tízezreinél a legnagyobb sláger.
2022. ápr. 20. 09:23
 9/18 anonim ***** válasza:
77%
8. 🤷‍♀️ ezt ki mondja? Végeztél valami kutatást?
2022. ápr. 20. 09:27
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
9. pl. hasfájós, sírósabb babák szülei (rokonok, barátok, ismerősök, munkatársak, szülők a játszótéren, orvosi váróban, itt ott). nem végeztem kutatást, az ilyesmit az érintettek maguktól is terjesztik. akár itt gyk-n is. olvass utána. ☺️
2022. ápr. 20. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!