Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vettünk 3 részes ágyneműt...

Vettünk 3 részes ágyneműt szettet, a fejvédő jó a párnát még nem használjuk, de a takaró iszonyú nagy!?

Figyelt kérdés
Valakinek van ilyen ágyneműje ,nem zavaró ,hogy ekkora a paplan a kiságyba ?
2010. szept. 15. 15:23
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem zavar mert nem használtuk a kezdetekben.

Születés után egy icipici plédet belehajtogattam egy nagypárna huzatba és az volt a takaró.

az amit vettetek egy éves korban került elő.

- csak megjegyzés - a fejvédő azért gáz mert amikor igazán kellene -a rácsos ágyban az ágy leengedésekor II. v. III. teljesen leengedett formájában már nem lehet belekötni csak max. kétoldalú ragasztóval.

Pedig akkor kell igazán... a párna meg .. most irjam. tök felesleges szintén egy éves kor után használható szóval annak ellenére hogy az van ráirva hogy BÖLCSŐGARNITÚRA - jóval kihasználhatóbb 13 hós kortól úgy két éves korig - vagy a rácsos ágy cseréjéig.

2010. szept. 15. 15:28
 2/6 anonim ***** válasza:

Én is vettem, 2 hónapos koráig használtam, utánna elkezdett jobbra balra forgolódni, kezeivrl matatni, és magára húzta, azóta csak hálózsákot használunk. Nem fordul ki alóla, nem takarózik ki, nem félek attól hogy éjjel megfázik.

Most 1,5 éves, de szerintem még egy évig hálózsákban alszik.

2010. szept. 15. 15:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Teljesen feleslegesen természetesen mi is megvettük, mert álom szép volt a szett. A csecsemő paplan bőven elég, a 70x140ágyban nem tűnt nagynak. A fejvédő csak porfogó, bár gyönyörő, de én veszélyesnek találtam, mert amikor már fordult, be akart alá bújni, így likvidáltam. Párna felesleges, mert össze visza mászkál az ágyban. Újszülött feje alá csak textil pelenkát ajánlott tenni. Cseréld vissza, ha tudod.
2010. szept. 15. 15:34
 4/6 anonim ***** válasza:

mi is vettünk. a takarót és a párnát eltettük későbbre, a baldachin meg jól mutat a rácsvédővel. nálunk nem bújik mögé a baba, én hasznosnak tartom.

a paplannal én be se tudtam takarni, mert elállt a testétől és hatalmas volt.

2010. szept. 15. 15:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Most 14 hónaposan kezdtük el használni a takaróját. Én szeretem a fejfédőt,mert nemüti be a buksiját a rácsba.
2010. szept. 15. 21:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekünk is van, a párnát még nem használjuk, vagyis nem rendeltetésszerűen, mert a babakocsiba szoktam tenni télen a hideg ellen plusz egy rétegként, nyáron azért, hogy nem izzadjon bele. A fejvédőt születésétől fogva használjuk, és hasznosnak is találom. Az igaz, hogy amint lejjebb raktuk a rácsot, már nem lehetett rendesen megkötni, de akkor én átfűztem a rácsokon, 3 van kint és 1 van bent, és csak a végeit kötöttem meg, így most a legalsó fokozatban van a rács, de a fejvédő feszesen áll. A paplant most vettem elő, hogy hűvösebbek lettek az éjszakák, most húztam fel rá a szintén anno megvett ágyneműhuzatot. A lányom már másfél éves, bőven elfér a kiságyban, és a paplan óriási, de legalább nehezebben mászik ki alóla/rúgja le magáról. Amíg kicsi volt és kúszni/mászni tanult, addig a földre terítettem, játszószőnyegként funkcionált, arra tettem egy csomó játékát, azon játszott, úgy bevált, tehát végülis egyik sem volt felesleges:)
2010. szept. 16. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!