Vettünk 3 részes ágyneműt szettet, a fejvédő jó a párnát még nem használjuk, de a takaró iszonyú nagy!?
Nem zavar mert nem használtuk a kezdetekben.
Születés után egy icipici plédet belehajtogattam egy nagypárna huzatba és az volt a takaró.
az amit vettetek egy éves korban került elő.
- csak megjegyzés - a fejvédő azért gáz mert amikor igazán kellene -a rácsos ágyban az ágy leengedésekor II. v. III. teljesen leengedett formájában már nem lehet belekötni csak max. kétoldalú ragasztóval.
Pedig akkor kell igazán... a párna meg .. most irjam. tök felesleges szintén egy éves kor után használható szóval annak ellenére hogy az van ráirva hogy BÖLCSŐGARNITÚRA - jóval kihasználhatóbb 13 hós kortól úgy két éves korig - vagy a rácsos ágy cseréjéig.
Én is vettem, 2 hónapos koráig használtam, utánna elkezdett jobbra balra forgolódni, kezeivrl matatni, és magára húzta, azóta csak hálózsákot használunk. Nem fordul ki alóla, nem takarózik ki, nem félek attól hogy éjjel megfázik.
Most 1,5 éves, de szerintem még egy évig hálózsákban alszik.
mi is vettünk. a takarót és a párnát eltettük későbbre, a baldachin meg jól mutat a rácsvédővel. nálunk nem bújik mögé a baba, én hasznosnak tartom.
a paplannal én be se tudtam takarni, mert elállt a testétől és hatalmas volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!