Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A fisher price-os hipp hopp...

A fisher price-os hipp hopp ugráló zebrából tényleg két méret van?

Figyelt kérdés
Úgy hallotam hogy a húszon párezres a nagyobb a tizenhat-ezres meg a kisebb. Ez igaz vagy tényleg ekkora áreltérés lenne?
2010. szept. 15. 14:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nem hinném, hogy két méretben lenne, soha sehol nem láttam erre utaló dolgot.

Igen, van ekkora árkülönbség. Mi most vettük a múlt héten a Gulliverben, 20-ról volt leszállítva 17-re. A brendonban 23-ért volt kirakva, azt próbálta ki először a kislányunk, de mindenben ugyanolyan, mint amit megvettünk végül.

2010. szept. 15. 15:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia

Ugyanaz a kettő csak valahol többet kérnek érte. Két féle van, de annyi a különbség hogy az egyik rózsaszín.

2010. szept. 15. 15:33
 3/3 anonim ***** válasza:

1 méret van, www.jatsszvelem.hu, itt vettük, 15.000ft volt.

Pici a zebra, de 90 cm 1,5 éves lányom, és neki pont jó kényelmesen ráül leszáll, szereti, 1 évesen kapta.

2010. szept. 15. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!