Milyen orrcseppet vegyek 1 éves babámnak?
Most először náthás, sosem használtam orrcseppet. Spray-t nem akarok, bár ez az én hülyeségem, hogy magamnak sem mertem még soha befújni, ezért neki sem akarok.
Akkor kipróbálom a Nasivin-t.
Egyébként akkor is kell használni, ha nincs eldugulva az orra, tehát kap levegőt, csak folyik neki? Szívni szoktam porszívóval.
Ha csak folyik az orra akkor ne, mert erős. Inkább orrporszívózsd többet- ne félj tőle hihetetlen telálmány és csak segít a kicsinek. Nasivint akkor használj, ha eldugul az orra és nem tud szopizni, vagy aludni. Inkánn sterimár használj, ha mindenáron akarsz ilyenkor.
Amit még a dokink mondott a párásítás!! Akassz fel nedves törölközőt a szobájáában, minél nagyobb felületen párologjon és ne legyen túl meleg. A hideg pára jót tesz, nem fog annyira folyni az orra.
A Sterimár orrspray arra van,hogy fellazitsa a dolgokat a noziban.HA szürcsög,folyik,akkor nem kell.Akkor kell a csepp,pl nasivin
Nasivin 0,01%-es,ez 1 éves korig van,de az én 20 hós lányomnak is azt vettem,mert a doki azt javasolta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!