Mikortól adtatok babátoknak forralatlan csapvizet?
Figyelt kérdés
2010. szept. 15. 07:39
2/9 anonim válasza:
Erre a kérdésre szerintem nagyon változó választ fogsz kapni. Nagyban függ attól is, hogy kinél milyen a csapvíz. A miénkben forralva is gusztustalan szmötyik úszkáltak, így még forralva sem adom neki, hanem Szentkirályi mentes vizet veszek, azt issza, abból csinálom a tápszert is.
3/9 anonim válasza:
Nekem úgy mondták, hogy akkortól, amikor már az ételei sem "sterilek", pl. amikor eszik már kiflit, kenyeret, szóval amik nem lettek forralva (tehát nem csak üveges bébiétel meg otthon készült főzelék, leves, amik ugye úgy készülnek, hogy forrnak).
4/9 anonim válasza:
Az enyém 16 hónapos és még mindig nem,két éves koráig nem is fogok szerintem,pedig nálunk állitólag nem rossz a viz.
5/9 anonim válasza:
Üveges vizet iszik, de a játszin a kis csapból 18 hósan ivott először.
6/9 anonim válasza:
Mi még mindig forralt vizet iszunk,bár már a boltba vett ödítőt is megissza.Nemtudom én úgy vagyok vele,hogy mégis csak az otthoni víz lehet,hogy koszosabb,mint az az Kubu vagy bármi ital amit a nagyüzemekben állítanak elő.
7/9 anonim válasza:
Fél éves volt mindkét gyerek, amikor a doki azt mondta, hogy nyugodtan adhatom nekik a sima csapvizet. Azóta sincs semmi bajuk.
De nálunk jó a vízminőség.
8/9 anonim válasza:
Igen, nekem is kb. fél éves korában szólt a védőnő, hogy ugye már nem forralgatok, mert a túlzott sterilitás sem éppen jó dolog. 3 éves most, semmi baja nincs soha. Nekem sem, én is csapvizet iszom már jó ég tudja hány hónapos korom óta :)
9/9 anonim válasza:
Meg nem adtam neki, 14 honapos.
Majd talan 2 eves kora utan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!