Most kezdtük a hozzataplalast. Almapuret kap. Ez a 4. Nap
de meg mindig kikopi. Szépen nyitja a száját ha jön a
kanál de kiköp mindent. Váltsak másik gyümölcsre? Vagy
pihentessük a dolgot? Vagy maradjon az alma amíg nem eszik
már meg pár kanállal ?
Varj meg, vagy probalj mast. Az enyem 8 honapos koraig mindent kikopott. Nem kell rohanni sehova 1 eves korig fo taplalek az anyatej.
Amugy ha mar az elso nap jelezte hogy nem keri (kikopte), akkor miert eroszakoskodtal vele meg 4 napig ? Ezzel alapozod meg a kesobbi evesi zavarokat. Hallgass a babadra! Attol, hogy kicsi, meg nem hulye.
2022. ápr. 5. 14:07
12/32 A kérdező kommentje:
Az első napokban csak levet kapott, azt nem köpte ki.
De miért nyomod ennyire az almát? Savas is, nem is mindenki szereti. 20 éves lesz mire mindent bevezetgetsz. Jó mi blw-t választottuk, de püréből sem etetném ugyanazzal napokig.
2022. ápr. 5. 14:41
14/32 A kérdező kommentje:
Azt mondta az orvos h 3-4 napig mindent új ízt próbáljunk ha baja van tőle akkor lassuk
Egy próbát megér más pl édesburgonya. Almát enyémek is kiköpték.
2022. ápr. 5. 15:47
Ha baja van valamitől, az kiderül 1 nap alatt. Ez a 3-4 napos bevezetgetés elavult dolog.
[link]
2022. ápr. 5. 16:15
Ez olyan elavult dolog, tényleg. Nem akarok okosabb lenni a te orvosodnál, de az enyém szerint ez ilyen 50 éves bevésődés. A blw-s babák első perctől kapnak mindent és kutya bajuk. Nem azt mondom, hogy ezt csináld, szerintem a püré is tök oké, de ez a vezetgetés baromság. Ha végiggondolod hány éves lesz mire mindent 3-4 napig kipróbál? Nyugodtan adj neki mindent, aminek szezonja van főleg :)
2022. ápr. 5. 17:06
Egy modszer, ami arra jatszik h hamarabb eszrevegye anyuka ha valami gázos, az nem lehet elavult szerintem :) csupán azert van ez igy, mert 3 nap alatt boven kiderül ha a pici valamiert nem birja az adott etelt, es igy nem kell kutatgatni mitol fajhat a poci, mitol lehet kiutes stb. Szerintem nincs ezzel semmi baj. Nyilvan ha nem izlik neki nem kell tovabb adni. Szerintem nincs ezen semmi elavult.. nem azert van ez kitalalva, mert baja lesz ha maskepp csinalod. 😊
2022. ápr. 5. 18:43
18-as, de, pont, hogy elavult. Fejlodott am az orvostudomany is az elmult evtizedekben, de Magyarorszagon meg a mai napig az 50 eves elvek mukodnek, nagyon gaz.
Mobiltelefonod gondolom van , es nem az 50 ezelotti tarcsas telefont hasznalod ? Na, pont ugyanigy kepben kellene lenni, es fejlodni ezen a teren is.
2022. ápr. 5. 19:01
18. És hány éves volt a gyereked mire mindent bevezettél? Vagy hány hónapos mikor rájöttél, hogy lehetetlen napokig vezetgetni?
Nem én mondom, hogy elavult, hanem a tudomány. Sok tanulmány szól erről.
2022. ápr. 5. 19:03
Kapcsolódó kérdések: