Most kezdtük a hozzataplalast. Almapuret kap. Ez a 4. Nap de meg mindig kikopi. Szépen nyitja a száját ha jön a kanál de kiköp mindent. Váltsak másik gyümölcsre? Vagy pihentessük a dolgot? Vagy maradjon az alma amíg nem eszik már meg pár kanállal ?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 5. 10:10
1/32 anonim válasza:
Váltsál igen, az enyém is ezt csinálta. Kapott mást, azt ette, mint kacsa a nokedlit. 3 hónap alatt 3 étkezést ki is váltottunk. Ha nem próbálok ki mást, még mindig az almát tologatná kifelé. 😅
Azóta se nagyon eszi meg, max mással keverve.
2/32 anonim válasza:
Próbáld meg esetleg egy nagyon híg, almás krumplipürével, ahhoz mit szól.
3/32 anonim válasza:
Nyelvkilökő reflex…még nem érett a hozzátáplálásra. Várj 1-2 hetet, és próbáld újra. Nem kell rohanni.
4/32 anonim válasza:
Mennyi idős baba? Nem tudni, hogy nyelvkilökő reflex és még nem érett meg a hozzátáplálásra, vagy nem ízlik neki.
5/32 anonim válasza:
Mi 4 honapos kora vegere kezdtuk, de lattam rajta h nem erett meg ra, igy hagytuk, vartam 3 hete es ujra probaltuk. Utana ette
6/32 anonim válasza:
Nem érett rá,ha kiköpi. Mint írták,ez egy reflex.
A hozzátáplálás feltétele ennek a reflexnek az eltűnése.
8/32 anonim válasza:
Nálunk is ez ment. Én nem igazán foglalkoztam vele, gyakorlatilag mennyi megy bele. Igyekeztem, hogy megérezze az ízét, de ennyi. Odaadtam neki a kanalat, hogy semmiképpen ne erőltetve etessem, ha még éretlen. Többféle gyümölcsöt, húsos pürét, darab banánt próbáltam. Most, kb másfél hónap után, már esetleg megy bele egy-két kiskanálnyi. Szerintem most kezd megérni rá.
9/32 A kérdező kommentje:
6 hónapos múlt. Eddig csak anyatejes volt
2022. ápr. 5. 12:22
10/32 anonim válasza:
Várj pár hetet, próbáld újra később
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!