Ha most 74-es a kisfiam mérete és veszek neki egy 74-es télikabátot, kitart egész télen vagy inkább 80-asat vegyek?
Köszi mindkettőtöknek.
Kedves utolsó, a 74-es kabát alá tudsz még ruhát adni? Vagy nem kell mert olyan meleg kabátot vettél?
Köszönöm a válaszokat!
Esetleg ha még olvassa valaki, tud is kabát márkát ajánlani? Vagy boltot, hogy hol érdemes venni?
(Eddig mindent örököltünk, valahogy most ez a méret kimaradt)
Szia! :) Nekem lányom van ugyan de 9 hónapos 74eseket hord. Télire 80ast veszek neki is pont azért amit előttem írtak hogy a tél meg a tavasz eleje még messze van, addig még fognak nyúlni, pláne neked kisfiad van, ők amúgy is hosszabbak általában:)
Annyit tudok mondani márkaügyben (egyébként én teszről, meg babaszobáról fogtam ki mindig csodaszép alig használtakat) hogy a nextek kicsit nagyobbak mindig. Tehát 6-9 hónaposok simán jók még a lányomra télikabátból, a cherokee is (tescos).
Egyébként tescoba is vannak csodaszép kisfiú kabátok olyan 4-5 ezerért. A C@A ban is ki lehet fogni de azok ennél is drágábbak (bár ha van esetleg 50%-os c&a-s kuponod bababónusz programból akkor feleárban megkapod).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!