Tapasztalt anyukák, ti melyik fürdetőt ajánljátok újszülötteknek?
Figyelt kérdés
Itt az ideje beszereznem a fürdéshez szükséges dolgokat, mi az amit már az első naptól használhatunk a babának?2022. ápr. 3. 17:35
13/20 anonim válasza:
Dora Natura termékeit használjuk.
15/20 anonim válasza:
Őszintén? Amelyiknek a legjobb illata van számomra.
Szerencsés vagyok, mert egyáltalán nem érzékeny a bőre.
16/20 anonim válasza:
Először csak tiszta vízben fürdettük. Amióta nyakig fossa magát, meg összekeni kajával, azóta szoktunk használni egy pici dmes fürdetőt. Saját márkás, nagyon érzékeny bőrre. Ez jól szerepelt független teszteken is.
17/20 anonim válasza:
Dora Natura körömvirágos
én nem találtam ennél jobb összetevőjűt 🤷🏻♀️
18/20 anonim válasza:
Mi a receptre felírt gyógyszertári kevert fürdetőt használjuk. Testápolónak a csecsemősök által ajánlott La Roche Posay Lipikar Baume Ap+M-et. Samponnak a Dm márkás BabyLove Sensitive sampont. Ez így egyben nekünk bevált már a kezdetektől, bár sampont az elején az első pár hónapban nem erőltettem. A többi ment ugyanúgy. Semmi problémánk nem akadt a 14 hónap alatt.
19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Mindegyik nagyon hasznos volt nekem.
Kérlek egymást se pontozzátok le, legalább mi anyukák legyünk támogatóak, még akkor is, ha a másik mást preferál.
Bárki még idetéved, szívesen olvasom a további tapasztalatokat is :)
2022. ápr. 3. 22:25
20/20 anonim válasza:
Rossmann saját márkásat használunk most, meg neogranomont, előtte majdnem 2 évig a sima gyógyszertárival fürdettük, de a babé is jó. A niveától kiütéses lett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!