Mennyi idős koráig kért a babátok éjszaka is enni?
Figyelt kérdés
Az én kislányom most 5 hónapos, de még mindig 3 óránként igényli. Kíváncsi vagyok, nálatok ez hogy alakult a korral előre haladva.2022. ápr. 1. 08:53
11/19 anonim válasza:
Csak az első 6 hétben evett éjjel. Azóta alszik a vacsora és a reggeli között.
12/19 anonim válasza:
A fiam 8, a lányom 7 hetes koráig. Tápszeres volt mindkettő.
13/19 anonim válasza:
2 éves koráig. A védőnő szerint teljesen normális, az ő lánya is 3 éves korig kapott enni éjszaka is.
14/19 anonim válasza:
6 hetes koruktól nem keltek fel éjjel, addig is csak egyszer. 😄
15/19 anonim válasza:
7 hós, 2 óránként ébred éjjel. Néha van egy 4 vagy 6 órás szünet. Nekem nem probléma. Néha óránként felébred, az már zavar, de olyankor gondolom valami akut baja van, foga jön stb. Szóval azt meg nem próbálnám elvenni.
16/19 anonim válasza:
Hát a másfél évesem még mindig időszakosan kér tejitalt hajnalban. Volt hogy hetekig nem kért, most megint. Szerintem nincs ezzel gond, nappal nem ér rá enni, valamikor kell pótolnia kicsit. Olyan szar alvó volt mindig is, ha csak ezen múlik én megetetem egyszer éjjel nem érdekel ha a védőnő a feje tetején pörög az se.
17/19 anonim válasza:
Kislányom 20 hónaposan szokott le az éjszakai tejitalról magától. Most 4 éves, még mindig ébred éjszaka minimum
18/19 anonim válasza:
2 évig szoptattam, kb 1.5 éves koráig szopott éjjel is.
19/19 anonim válasza:
15 hónapos a fiam,lefekves elott tapszert kapott idaig,most fogunk tejitalra atallni. (1 eves kora elott jo sokat kivaltottunk,amig 3500 helyett 350 ft-ert meg tudtuk venni.) Igazából néha rajon valami,es par napig felkel ejszaka,es addig sir,mig nem kap enni. De javareszt mar nem kel fel olyan egy eves kora ota. Minden gyermek mas. A vedonoi letnek pedig ugy igazan ertelmet nem latom,esetleg azoknak lehet hasznos ahol nincs egy nagyi,teso barino.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!