Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Minden ékszerésznél lehet...

Minden ékszerésznél lehet kapni babáknak való fülbevalót?

Figyelt kérdés
Konkrétan és Székesfehérváron szeretnék venni.Sürgős lenne
2010. szept. 14. 17:47
 1/7 anonim ***** válasza:
igen álltalába mindenhol lehet venni.
2010. szept. 14. 17:52
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ és milyen árban vannak?
2010. szept. 14. 17:53
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem igen,de nézz körül több ékszerésznél mert nagy ár különbségek vannak!Néztem egy egy soros köves fülbevalót közel 20.000ft volt sokaltam nagyon,dupla sorost vettem a lányomnak lila és fehér kövek váltakoznak benne és 12.000ftba került.Mondjuk még kedvezményem is van már annál az ékszerésznél,nagyon szeretem öket ez egy családi vállalkozás nagyon rugalmasak bármit is szeretneaz ember.Szóval nézz körül ha zámit az ár is! Jó keresgélést neked!

2010. szept. 14. 17:54
 4/7 anonim ***** válasza:
érdeklődhetsz még zacikban is,mert ott nagyon olcsón ki lehet fogni ha épp van gyerekfülbevalójuk. Első voltam
2010. szept. 14. 17:58
 5/7 anonim ***** válasza:

..csak az már volt valaki fülében..

Ékszerüzletem van-nem Szfehérváron-nálunk 7500-18000ig kapható,súly függvényében.

2010. szept. 14. 19:58
 6/7 anonim ***** válasza:

és akkor mivan ha volt valaki fülében?alkohollal lehet fertőtleníteni.

Szóval még ez jutott eszembe.

2010. szept. 14. 20:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Mindenki el tudja dönteni,én nem adnék a kislányomnak használt ékszert ami már átment vki fülén,elég használt fülbevalót láttam,hidd el az egyik leggusztustalanabb dolog..bocs az off-ért.
2010. szept. 16. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!