Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnak is hiányzik a hasából...

Másnak is hiányzik a hasából a baba? A mozgása, a tudat, hogy ott van valaki?

Figyelt kérdés
Egy hete szültem, de utána már kb a második-harmadik napon kezdett hiányozni, hogy terhes vagyok. Persze boldog vagyok, hogy itt a babám, de mégis. A 9 hónap alatt is éreztem, hogy jó terhesnek lenni, de most már úgy érzem, imádtam.
2010. szept. 14. 15:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, még mindig hiányzik. :-) Pedig a fiam most kezdte a bölcsit, szóval elég nagyfiú már. Egyelőre sajnos esélytelen a kistesó, de azt hiszem terhességmániás lettem. :-P
2010. szept. 14. 15:16
 2/9 anonim ***** válasza:
53%

Én ugyan utáltam terhes lenni, de az első 2 hétben furcsa volt, hogy nincs senki a hasamban.

Viszont ez a tudat inkább megnyugtatott, csak furcsa volt, 9 hónap nagyon hosszú idő.

A terhesgondozás rendszeressége miatt, inkább a törődés hiányzott nekem a baba születése után, hirtelen megszűntem fontosnak lenni, ez nagyon rossz érzés volt.

Nem lehet, hogy inkább te is ezt érzed és nem a baba hiányzik?

2010. szept. 14. 15:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, én szülés után 1-2 napig nem néztem le, mert féltem, hogy milyen lesz, hogy nincs ott. Utána még egy hónap múlva is volt olyan, hogy megsirattam a pockot, nagyon hiányzott. :( Most már kezdem megszokni eredeti magam. Nagyon jó volt pocakosnak lenni, nekem "szerencsére" egyáltalán nem volt teher.

Sok boldogságot a babához!

2010. szept. 14. 15:22
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Igen, ezzel én is így vagyok :-))) 9 hónapos a kisfiam, vissza kell mennem hamarosan dolgozni, meg amúgy sem lesz valószínűleg kistesó (most így gondoljuk), de néha elfog a vágy, hogy mégiscsak jó lenne megint terhesnek lenni (de ezt sosem mondtam eddig ki, csak úgy megfogalmazódott bennem). Annyira jó érzés volt:-))) MInden jót és jó egészséget Nektek!
2010. szept. 14. 15:23
 5/9 anonim ***** válasza:
72%

Hmmmmmmmm igen.........az első két választ összemixelném.

Én nem szerettem terhesnek lenni, mégis az első hetekben olyan űrt éreztem, hogy kimondhatatlan.

Hiányzott a nagy "dudor", hiányzott a rúgdosás, és igen.........megszűnt a felhajtás. Nem csodálkoztak rám, nem kérdezgettek. Hiányzott az nst-re, uh-ra járás, az orvosom. Fájt, hogy egy időszak lezárult, amit lehet többé már nem élek át.

Mára ez elmúlt, és nagyon boldog vagyok a kicsi családommal.........azt hiszem, amit akkor éreztem azt hívják szaknyelven baby blues-nak.

2010. szept. 14. 15:27
 6/9 anonim ***** válasza:
57%
ŐSzintén szólva nem. utáltam terhes lenni, hogy olyan vagyok mint egy dinnye a mezőn. Jobb így :D
2010. szept. 14. 16:17
 7/9 anonim ***** válasza:

Az első után nagyon hiányzott,sokszor önkéntelenül megsimogattam.A másodikkal nem volt ilyen..minden olyan természetes volt..el sem sírtam magam,amikor fejemhez emelték a császárral született kisfiamat-csak gyönyörködtem-és mindent úgy éltem meg,hogy így természetes..pedig egyáltalán nem volt az.Viszont hónapokig képes voltam rácsodálkozni,hogy ez a kicsi gyerkőc fiú!Olyan gyönyörű,formás baba volt,mint a nagylányom,s én ahhoz voltam szokva 11 éve,hogy lányom van:)

Hülyén hangzik?

2010. szept. 14. 17:49
 8/9 A kérdező kommentje:
15.27-es, ugyanezt érzem!
2010. szept. 14. 18:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Sztem arról van szó, hogy azért viszonylag hosszú az a 9 hónapnyi "más állapot", és hozzászoksz mindenhez, ami vele jár. Természetes, hogy ha ez egy csapásra megszűnik, hirtelen ürességet érzel, és hiányzik. Ez teljesen normális dolog, de idővel azért elmúlik, legalábbis csitul. Hiszen ott van Ő!:) Csak igyekezzünk megélni a babázás minden percét is, mert lesz idő, mikor a babás napok hiányoznak majd....
2010. szept. 14. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!