Masfel eves kis gyereknek szabad e bormartasban fött marha pörköltet adni?
Figyelt kérdés
Elöször probalom ki ezt a receptet es kivancsi vagyok ha meg kostolhatja e, a bor miatt kerdezem.#Bormartas
2022. márc. 27. 10:13
1/19 anonim válasza:
Az alkohol bőven elpárolog belőle
2/19 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen köszönöm a valaszt. A szölö önmagaban mar be van vezetve, habar nem nagyon szerette :)
2022. márc. 27. 10:18
3/19 anonim válasza:
Nem párolog el, ez egy tévhit, de felőlem adhatsz neki.
4/19 anonim válasza:
Az alkohol a főzésnél elmegy, csak a bor aromája marad meg.
5/19 anonim válasza:
Másfél évesen már nem kell bevezetni semmit.
6/19 anonim válasza:
Tényleg elpárolog. Akkor vezetni se lehetne ha ilyesmit eszel, de nem hallottam még, hogy ne lehetne.
7/19 anonim válasza:
Nem, nem párolog el az alkohol teljesen soha. Valóban csak tévhit. De miután főzöl vele, nulla közelire csökken. Tehát igen, adhatsz neki
8/19 babyboom567 válasza:
Mondjuk én nem értem meg,hogy miért kell ilyen ételt adni egy másfél évesnek?És ha pont annyi alkohol marad benne, amivel még épp vezetni lehet de egy másfél éves máját kicsinálja?
9/19 anonim válasza:
Babyboom!
Mondjuk azért, mert a másfél éves már azt eszi amit a felnottek? Mondjuk azért, mert együtt eszik q csalad és q gyerek kinezi a szajukbol? Nem, semmi baja nem lesz tőle.
10/19 anonim válasza:
Honnan tudjátok, hogy elpárolog? Nem írta le a receptet. Lehet, hogy a végén beleönt 2 liter bort és már nem főzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!