Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki kimondottan kislányt vagy...

Aki kimondottan kislányt vagy kisfiút akart, attól kérdezem: mid született?

Figyelt kérdés
Remélem érthető. :) Van egy kisfiunk, és egy kislányt is szeretnénk :) Ciklus.hu-s fiu/lány vagy milyen naptár segítségét vegyem igénybe? Nektek sikerült? Mit mutat a statisztika? Köszönöm előre is :)
2010. szept. 14. 13:12
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Mindig is kislányt szerettem volna, fiam született. félidő körül megéreztem, hogy az, így nem ért hideg zuhanyként. Talán egyszer lesz lányom is, de ha nem, maximum fiús anyuka maradok:)
2010. szept. 14. 15:42
 22/29 anonim ***** válasza:

fiu fiu

kinai, naptar, jonas, stb minden modszer szerint fiu

2010. szept. 14. 16:31
 23/29 anonim ***** válasza:
fiút akartam, a párom is, kisfiú is lett. lassan 2,5 éves. nem néztünk semmiféle naptárt, becsúszott, és nagyon örültünk neki. egyenlőre nem tervezünk másik babát, bár a párom szerint jöhetne, de én még nem állok készen rá és a fiam sem, de a neme teljesen mindegy. néha, mikor eljátszom a gondolattal kislányt képzelek el, náha kisfiút.:)
2010. szept. 14. 17:02
 24/29 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekunk csak veletlenul besikerult a baba de nem bantuk :) igy mi nem tervezgettuk elore,hogy mikor legyunk egyutt de ha nem baj elmeselem mi volt nalunk :)

Mikor kiderult,hogy terhes vagyok mindketten egybol fiura vagytunk.

Aztan 20. heten uh-on kozoltek,hogy lany van odabent. En nem sokaig szomorkodtam mert ugye az egezsege volt fontosabb es szerencsere mindent rendbe talaltak. Apa viszont egy par napig nem tudott ra mit mondani. Aztan O is megszokta es vett egy csomo kisszoknyat,onnantol kezdve pedig nagy izgalommal vartuk a kislanyunkat.

Aztan a miutan megszuletett a szuleszno felemelte es elkialtotta magat: Ez kisfiu!:) :) :)

Hat volt nagy orom. Sirtunk mindketten.

Mar 14 honapos szaladgalo nagy fiu :)

2010. szept. 14. 18:12
 25/29 anonim ***** válasza:
Mind a kettonél lányt szerettem volna,van két FIAM.
2010. szept. 14. 18:21
 26/29 anonim ***** válasza:
pé napján voltunk együtt, fiúra készültem, az is lett. A következőnél vacilálok, jó volna egy kislány, de mégis a fiú felé hajlok, majd kiderül, hogy még egyszer meg tudjuk-e játszani a szerencsénket.
2010. szept. 14. 19:01
 27/29 anonim ***** válasza:

Meg voltunk róla győződve, hogy Zsófink lesz. Helyette ikreink lettek, 2 kisfiú. De már 10 Zsófiért sem adnám őket :)

Ismerőstől tudom: szülők kislányt szerettek volna.

-Első terhesség: 2 fiú

-Második terhesség: 2 fiú

-Harmadik terhesség: 2 fiú

-Negyedi terhesség: 1 kislány

Megért nekik kitartónak lenni

2010. szept. 14. 22:26
 28/29 A kérdező kommentje:
Szóval 7 gyerekből lett egy kislány? :D
2010. szept. 16. 14:53
 29/29 anonim ***** válasza:
Igen, 6 fiú és a sor végén egy kislány. Azt nem tudom, milyen jó ha 6 fiútesója van 1 lánynak :)
2010. szept. 16. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!