Aki kimondottan kislányt vagy kisfiút akart, attól
kérdezem: mid született?
Nekem mindegy volt de a ferjem nagyon kisfiut szeretett volna. Kisfiunk lett. En ovulacios tesztet csinaltam es amikor megjelent a ket csik vartunk egy napot es a negativ napon voltunk egyutt. Azt szoktak mondani, hogy a pe napjan kisfiu lesz, ha elotte szeretkeztek akkor nagyobb a valoszinusege a kislanynak.
2010. szept. 14. 13:43
Fanatikusan lányt szerettem volna már kicsi korom óta, ha álmodoztam csak kislányokat láttam magam köröl...:)
Mikor terhes lettem, mindenkinek azt mondtam, hogy tuti lányom lesz. A 16. heti 4D-s UH előtti este szálltam ki a kádból és hihetetlen de bevillant, hogy fiam van. Mondtam a férjemnek, hogy felesleges tippelgetnie, mert megéreztem, hogy fiú. És tényleg!!!! :D
akkora lett a szerelem köztünk, hogy pár óránál többet nem bírok nélküle, el sem tudom képzelni milyen lehet egy csajszival. Jövőre tervezzük a tesót, persze örülnék egy lánynak is, elvégre nagy álmom volt, de ha fiam lesz, tuti megint elolvadok... :)
2010. szept. 14. 13:46
2 lány után fiút szerettünk volna és az lett! :-)
Czeizel módszer, nekünk bevált. 3-szor lányt mutatott a kinai, harmadszorra szerencsére tévedett.
2010. szept. 14. 14:13
Lányt szerettem volna, így is lett.
És tudtam, hogy az is lesz, már a terhesség előtt is volt lánynevem.
Kistesó a pocimban - semmilyen megérzésem nincs.. és mindegy milyen nemű, tényleg. az álom már teljesült - Ő már csak a hab a tortán lesz.
2010. szept. 14. 14:24
Nekem mindegy volt,de talán a lány felé jobban hajoltam,viszont a férjem nagyon-nagyon kislányt szeretett volna.Lányunk lett.
2010. szept. 14. 14:24
Amíg biztosan ki nem derült a babánk neme, úgy "éreztem", hogy fiú, de valszeg azért, mert valamiért fiút szerettem volna (nem tudom megmagyarázni, miért). Aztán lett egy gyönyörű, édes kislányom. Utólag mindegy, ez egyáltalán nem számít. :-)
2010. szept. 14. 14:27
Én elsőre is kislányt szerettem volna, rosszul esett amikor az orvos az uh-on fiút mondott. Most másodjára már nagyon-nagyon lányt szerettem volna, eddig úgy nézett ki, hogy az álmom valóra válik, de a genetikai uh-n közölték velem, hogy ez mégiscsak fiú. Nem is halottam mit mondott még az orvos, csak arra koncentráltam, hogy ne sírjam el magam. Amint kijöttem az ajtón, már nem tudtam a könnyeimen uralkodni. Mindenki azt hitte, hogy valami baja van a babámnak, pedig "csak" az hogy fiú. Most 24 hetes vagyok, és kezdek beletörődni (mi mást is tehetnék), de összeszorul a gyomrom, ha egy szép kislányt meglátok az utcán. Nagyon szégyellem magam, tudom, hogy más örülne egy bármilyen nemű gyereknek. Remélem egyszer lesz egy kislányom is...
2010. szept. 14. 14:57
2010. szept. 14. 14:58
19/29 A kérdező kommentje:
Jajj istenem, ne szégyeld magad! Én is valahogy igy voltam vele... És nagyon rosszul éreztem magam mikor a doki fiut mondott lány helyett... de másodjára probálkozunk egy kislánnyal, hátha... :) ne aggódj, a következő talán lány lesz :)
20/29 A kérdező kommentje:
Jah, és a világ minden kincséért sem cserélném el az én gyönyörű pici fiamat természetesen :) Valaki, valami praktika h lány legyen a következő?
Kapcsolódó kérdések: