Kislányra barna/bézs rugdalózót rá adni szerintetek?
Figyelt kérdés
Vettem rózsaszínt meg sárgát is. Szóval nem csak barnába lenne.2022. márc. 27. 08:02
21/24 anonim válasza:
Nekünk az első gyerek fiú, és mivel túl sok ruhát sikerült vennem neki, egész biztos, hogyha húga születik, akkor sem veszünk egy db új ruhát sem, mert fölösleges. Így is halomba áll egy csomó tökéletes állapotú body/rugdalozó, miegyéb. Majd amikor már nagyobb lesz, akkor vennék lányos ruhát, de a kisbabának pont mindegy mit büfizik le. Az anyag szerintem fontosabb, hogy kényelmes és puha legyen neki.
22/24 anonim válasza:
Nem tudom, mit kellett megértődni, meg lepontozni a van-e barna ruhád kérdésemen. Tök támogatólag írtam. Ha neked van barna nadrágod meg pulóvered, akkor a lányodra is nyugodtan ráadhatod, szerintem ez egy tök jó vezérelv az efféle nyomasztó marhaságok fül mellett való elengedéséhez.
23/24 anonim válasza:
Ugyan már, add rá nyugodtan. Mi is örököltünk csomó fiú ruhát, hordott mindenféle szint a kislányom a rózsaszínen kívül, szürkét, kéket, barnát, pirosat, narancssárgát, fehéret, zöldet, feketét. Csak figyelni kell hogy kombinálod,egy fiús bodyt lehet ellensúlyozni egy lányos nadrággal, és fordítva.
A nagyonfiús mintákat (vonat, traktor, skótkocka) nem adtam rá, de a macis, oroszlános, csíkos, repülős, zsiráfos simán belefért. Nagy könnyebbség volt hogy nem kellett megvenni a napi 2-3 valtószett ruhát amit úgyis pillanat alatt kinő, és kaptunk jó állapotban lévőket az első 2 évre.
Már 2 éves múlt, egyre kevesebb a fiús darabja, de kedvence most épp egy dinoszauruszos kék póló.
24/24 A kérdező kommentje:
Senkit nem pontoztam le! És köszönöm mindenkinek a válaszokat. Délután mentem és vettem 3 darab barnás színű rugdalózót:)
2022. márc. 27. 23:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!