Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kislányra barna/bézs rugdalózó...

Kislányra barna/bézs rugdalózót rá adni szerintetek?

Figyelt kérdés
Vettem rózsaszínt meg sárgát is. Szóval nem csak barnába lenne.
2022. márc. 27. 08:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne? Nekem a fiam után rengeteg kél, barna, szürke, zöld rugi maradt és simán ráadom ha nem olyan helyre megyünk ahol csininek kell lenni. Tiszta, szép, igényes ruhák, aki meg lefiúzta a fülbevaló és dús barna hajacska mellett az így járt. :D
2022. márc. 27. 09:08
 12/24 anonim ***** válasza:
73%
Annyira mindegy ma már.10esnek nagyon igaza van.Nekem a kislanyom tavaly nyáron volt 1hónapos elvitem orvoshoz,teljesen normalisan volt feloltoztetve mind lány kivéve a dudija volt babakék,erre egy néni aztmondta az unokajának nézd mien helyes kisfiu🤣jót röhögtem rajta ennyi...Ugyhogy ha már ezen stresszelsz vigyaz a dudlikkal is🤣🤣🤣
2022. márc. 27. 09:12
 13/24 anonim ***** válasza:

Aminap mentem át 5honapos lanyommal és 3 éves fiammal a boltba. Elöl összefogva pálmafába a haja, rózsaszín zokni, vajszínű nadrág, fehér póló, amin egy rozsaszin szivecske. Rozsaszin cumi, rozsaszin cumilánc Viki felirattal.

Egy kb 35-40körüli nő odajött, nézegeti a gyerekeket. Mennyi idős a fiú?! 3 éves. És a kisebbik?? Mondom miii? Hat a picit is fiúnak nézte, mert olyan fiús az orra 🤦‍♀️

2022. márc. 27. 09:16
 14/24 A kérdező kommentje:
Na akkor ezek után nem érdekel ki mit gondol:) jó volt olvasni a hozzászólásokat:D
2022. márc. 27. 09:31
 15/24 anonim ***** válasza:
93%
A lányomnak mindenféle színű ruhája van, nem reklamált még érte, mikor kéket, zöldet, vagy feketét adok rá.
2022. márc. 27. 09:48
 16/24 anonim ***** válasza:
74%
Figyi anyja, csak 1 kérdésem lenne: NEKED van barna ruhád? ;)
2022. márc. 27. 10:38
 17/24 A kérdező kommentje:
Persze hogy van. És rá is fogom adni a lányomra is. Csak kíváncsi voltam az itteni válaszokra mivel hogy engem egyből megszóltak hogy a barna fiúknak való. Én se értettem ezzel egyet ezért volt a kérdés.
2022. márc. 27. 12:07
 18/24 anonim ***** válasza:
Én simán ráadtam, sőt kifejezetten jól állt neki már babakorban is a a kék, ezért sok kék ruhája volt 🤷🏼‍♀️ (csajos, fodros kék is volt, meg sima kék rugdalózója is). Mostmár ovis, van pár rózsaszín ruhája, de jobban szereti a lilát, kéket, zöldet, van egy fekete pólója amin egy nagy piros cseresznye van, az a kedvence.
2022. márc. 27. 12:14
 19/24 anonim ***** válasza:

"fiús az orra" - lol, ilyet se hallottam még :D Milyen egy fiús orr?

Kérdező, ne hallgass a "lányra csak rózsaszín való" baromságokra.

2022. márc. 27. 13:39
 20/24 anonim ***** válasza:
65%

Nah nekem a lànyomnak pont a rózsaszín rengeteg àrnyalata és a pink annyira előnytelen .. a mályva esetleg mehet..

Vöröses haja van születése óta.

Rengeteg fiú részlegről vett sötètkék, fekete, szürke cucca van. Igaz már ovis.. de nagyon csajos!

Szóval egy fekete harisnya garbó egy színes szoknyával vagy kantáros nadrággal/ kertészszoknyával..

Stb

Barna-bézs néhàny árnyalata is jó neki.

A zöld lenne az igazi, de azt csak karácsonykor kapni kb..

Szóval a színek lányoknál sem kell, hogy megállja ak a rózsaszínnél

2022. márc. 27. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!