Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi időt tölt a babátok a...

Mennyi időt tölt a babátok a járókában? A baba korát is írjátok le légyszi!

Figyelt kérdés
2010. szept. 14. 11:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Egy percet sem, mert nincs járókánk.

A kiságyba is pont a napokba egyszer tettem be "játszani", mert már megelégeltem, hogy 25-ször szóltam, hogy nem, és 26.-jára is csak azt csinálta, amit nem szabad. Két perc múlva ránéztem, és már a hóna alatt volt a kiságy rácsa. Pedig kettes szinten volt. Aznap párom letette teljesen a matracot, de azóta is csak aludni rakom bele. Most 9,5 hónapos. A két szoba közé gondolnánk rácsot tenni az ajtóba, de igazán nem zavar, ha nincs. Sajnos nem nagy a lakásunk, de valszeg 60 nm-es nappali konyhába sem tennék járókát.

2010. szept. 14. 12:21
 12/19 anonim ***** válasza:
65%
0-4 hónapos korig majdnem egész nap, a nappaliban a járókában volt középső fiam, szinte csak etetésekre vettem ki. nagyon sokat játszott benne, később is használtuk de egyre kevesebbet ahogy tudott már ülni, akkor hagytam, hogy együtt játszon a báttyával. most a legkisebbbel is ugyanez a helyzet, napközben ha lehet a járókában lesz - biztonságos, tizsta, köztünk van, szem elött. bármikor alhat is akár. :) ja és az önálló játékra szoktat, megfigyelésre, öszpontosításra. szerintem remek dolog!
2010. szept. 14. 12:23
 13/19 anonim ***** válasza:
65%

és még egy:

szoktatás kérdése mint minden más is! ha önállóságra szoktatod a gyrekeket, akkor a járókába is jól fogja érezni magát és a kiságyban is, vagy ha később egyedül hagyod pár percre, el fogja tudni magát foglalni. ha mindig vele van, rajtad van, akkor "sosem" (nagoyn nehezen) fogod tudni lerakni, másra bízni, vagy önálló játékra (tanulásra) bírni késöbb.

szóval szerintem jó csinálos, de ez is csak egy vélemény :)))

2010. szept. 14. 12:29
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
reggel 15-20 percet, ameddig kimegyek a párommal kávézni a teraszra. Amúgy néha beleteszem, ameddig mondjuk elmegyek wc-re stb. Nem szeret időzni benne én meg nem erőltetem.
2010. szept. 14. 12:38
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Van járókánk, de ritkán van benne.Most egy éves,amíg kisebb volt,mindig a földön volt vagy pihenőszékben,most is szabadjára van engedve a lakásban.Csak addig teszem bele,amíg felmosok,vagy csngetnek és kimegyek, szóval csak percekre.
2010. szept. 14. 12:47
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Az én kislányom imádja, sokat van benne , elvan , játszik, nevetgél .A nagy járókánk van (2 személyes) amiben tud kúszni-mászni.Az aljára tettem 2 centis plusz szivacsot így ha megunja a játékot vagy álmos el is alszik benne.

Etetéskor és amikor én vagy az apja játszik vele akkor vesszük ki.

Mondjuk az én babám nagyon elvan, soha nem igényelte a "rincálást", mindig egyedül aludt el születése óta.

Most 6 hónapos.

2010. szept. 14. 13:22
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idős a Te babád?
2010. szept. 14. 13:23
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

14 hónapos, 1-2 órát bír még, a nagy részét délelőtt, akkor még nyugodtabb:))!

Egyébként miért ne szokjon hozzá? Örülj neki, ha szereti!! Ő jól érzi magát, és neked is könnyebb! Aztán ha egyre többet mozog,úgyis jelezni fogja, hogy kint szeretne lenni. Fél éves kora körül az enyém órákat elvolt benne, most már mászik-tipeg. Most még így mindent csinálhatsz mellette, élvezd ki:))!

2010. szept. 14. 15:09
 19/19 A kérdező kommentje:
6 hónapos a babám. Igazából szerintem is nagyon jó dolog a járóka, anyukám tanácsára vettük, meg tesómék példájából okulva. Az ő kislánya születésétől kezdve mindig ölben volt, a mai napig nem hajlandó megülni egy helyben tovább, mint 30 másodperc, hacsak nem az anyja karjaiban, pedig már 18 hónapos. Még babakocsiba sem tudják berakni kb. mióta járni tud. Nem otthon lakunk, úgyhogy vissza kell mennem lassan dolgozni, a bölcsiben meg tutira nem fogják cipelni szegénykémet, úgyhogy nekem ezért is fontos, hogy önállóságra neveljem a babámat. Szóval nekünk nagyon bevált, imádja, csak nem szeretném túlzásba vinni sem.
2010. szept. 14. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!