Mennyi időt tölt a babátok a járókában? A baba korát is írjátok le légyszi!
Egy percet sem, mert nincs járókánk.
A kiságyba is pont a napokba egyszer tettem be "játszani", mert már megelégeltem, hogy 25-ször szóltam, hogy nem, és 26.-jára is csak azt csinálta, amit nem szabad. Két perc múlva ránéztem, és már a hóna alatt volt a kiságy rácsa. Pedig kettes szinten volt. Aznap párom letette teljesen a matracot, de azóta is csak aludni rakom bele. Most 9,5 hónapos. A két szoba közé gondolnánk rácsot tenni az ajtóba, de igazán nem zavar, ha nincs. Sajnos nem nagy a lakásunk, de valszeg 60 nm-es nappali konyhába sem tennék járókát.
és még egy:
szoktatás kérdése mint minden más is! ha önállóságra szoktatod a gyrekeket, akkor a járókába is jól fogja érezni magát és a kiságyban is, vagy ha később egyedül hagyod pár percre, el fogja tudni magát foglalni. ha mindig vele van, rajtad van, akkor "sosem" (nagoyn nehezen) fogod tudni lerakni, másra bízni, vagy önálló játékra (tanulásra) bírni késöbb.
szóval szerintem jó csinálos, de ez is csak egy vélemény :)))
Az én kislányom imádja, sokat van benne , elvan , játszik, nevetgél .A nagy járókánk van (2 személyes) amiben tud kúszni-mászni.Az aljára tettem 2 centis plusz szivacsot így ha megunja a játékot vagy álmos el is alszik benne.
Etetéskor és amikor én vagy az apja játszik vele akkor vesszük ki.
Mondjuk az én babám nagyon elvan, soha nem igényelte a "rincálást", mindig egyedül aludt el születése óta.
Most 6 hónapos.
14 hónapos, 1-2 órát bír még, a nagy részét délelőtt, akkor még nyugodtabb:))!
Egyébként miért ne szokjon hozzá? Örülj neki, ha szereti!! Ő jól érzi magát, és neked is könnyebb! Aztán ha egyre többet mozog,úgyis jelezni fogja, hogy kint szeretne lenni. Fél éves kora körül az enyém órákat elvolt benne, most már mászik-tipeg. Most még így mindent csinálhatsz mellette, élvezd ki:))!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!