Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babám popsija kipirosodott,...

Babám popsija kipirosodott, idáig elmult ha hintöport is tettem rá. Mit tegyek? Talán már fáj neki.

Figyelt kérdés
2008. dec. 17. 12:17
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem a hintőpor nem olyan jó rá. kend neogranormonnal. attól elmúlik. jó a sudocreme is, de én annak nem birom a szagát.
2008. dec. 17. 12:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Vagy vegyél Alsol krémet! Régi bevált!
2008. dec. 17. 12:26
 3/7 anonim ***** válasza:
A korházi csomagban nem volt sodocrem nevü kenőcs?az nagyon jo.ha nem akkor érdemes venni dm rosseman lehet kapni.nem olcso de megéri.nincs szájpenésze a gyerkőcnek?mert ha van akkor ajánlom a gyogyszertári popsikrémbe egynegyed részéhez canesten plus krémet hozzákeverni és azzal kenni a popot.
2008. dec. 17. 12:28
 4/7 anonim ***** válasza:
És minél többet hagyd szabadon, hogy szellőzzön, pelus nélkül. Vegyél néhány eldobható lepedőt, hogy arra pisiljen/kakiljon. És kenjed jó vastagon zinkoxidos zsíros popsikrémmel, mindegy mi a neve.
2008. dec. 17. 13:24
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekünk is ez van, éjszakára canestennel kell kenni, kb.1 hétig,napközben sudocream, és sokat szabadon hagyni a popsit

3hetes a picim

2008. dec. 17. 14:30
 6/7 anonim ***** válasza:

A hintőpor szárít, ne használd! (nem tudom mennyi idős a babád, de azt semmiképp ne használd,amit a köldökére írtak fel)

Sudocrem, Ung.Neonatorum, Alsol, meztelenkedés hogy szellőzzön.

Én a Tescos márkájú popsikencét is szeretem, mert ugyanolyam, mint a sudocrem, csak jóval olcsóbb!

És vidd el dokihoz, hátha tud valami jó kencét felírni, bár nem írtad, mit haszbálsz

2008. dec. 17. 19:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!Sudocream,neogrannormon,vagy orvossal irasd fel a vanilliás popsikrémet.itt a receptje,hátha nincs meg az orvosodnak:

Vaníliás popsikrém:

Cera alba

Adeps lanae

Zinci oxydati

Sol. Acidi boric

Oleum helianathi

aa gta 40,0 (quadraginta)

Vaselin album

gta 200,0 (ducenti)

Vanillium

gta 0,40 (ctg quadraginta)

f ung

2008. dec. 18. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!