Mi a véleményetek a Vencel nèvről?
Figyelt kérdés
Megtudtuk hogy kisfiunk lesz, szeretnénk egy kulonleges es valamelyest ritka nevet adni. A mi vezetéknevünk a Kovács. Ahoz nek szeretnénk egy túl gyakori nevet (pl kovacs david, kovács laszlo) ezert gondolkodunk ezen a neven. Szerintetek szép?2022. márc. 23. 20:13
1/20 anonim válasza:
Nekem tetszik, bár a Bogyó és Babóca jut róla eszembe.
2/20 anonim válasza:
A László a ritkább…..az ő korosztályában legalábbis.
3/20 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de az az én gondom, és ne szegje kedvetek, ha azt szeretnétek adni a kisfiatoknak.
4/20 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, listás nálunk is, ha kisfiú lesz.
5/20 anonim válasza:
1! A bogyo és babocába vendel van 😄
Amúgy az en ismerősi körömben 3 Vencel, Vencuska, Vencike van. Én a falnak megyek ettöl a névtől, föleg ezekkel a becézésekkel.
6/20 anonim válasza:
Nagyon szlovákos. Akkor már inkább legyen Tasziló. Vagy ehhez esetleg harmadik névnek Károly. Aztán ha tetszik neki, akkor Taszil, ha nem tetszik neki, akkor majd Kovács T. Károly lesz...
7/20 anonim válasza:
5, Ezekkel a bogár nevekkel mindig bajban vagyok. Ennél nehezebben már csak az Annipannit jegyeztem meg, miután következetesen kiosztott többször a 3 éves mert Annapannit mondtam...
..és akkor a páromban felmerült a Baltazár név..
8/20 anonim válasza:
G-Szabó Baltazár Sámson. Favágó és erőművész.
9/20 anonim válasza:
Ma már egyáltalàn nem ritka ès különleges, nálunk a bölcsiben és az oviban is van több Vencel. Talán Ördög Nórának hívják így az egyik gyerekét, azóta lett felkapott.
10/20 anonim válasza:
Nekem nem igazán tetszik, de még mindig jobb, mint a divatos tucat nevek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!