Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ciki új ruhákat venni a...

Ciki új ruhákat venni a gyereknek? Ma már az a természetes, hogy turiból, meg teszveszről, vateráról öltözködünk. De miért baj az, ha én nem veszek használt ruhákat?

Figyelt kérdés
Ha én nem szólok meg senkit, aki használt ruhákat vásárol, akkor engem miért kell lenézni, mert én csak újat veszek? Nem drágát, de újat!
2010. szept. 13. 22:49
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

ugyanmár! miért lenne ciki? én ilyet még nem is hallottam hogy azért leszólni vkit, mert új ruhát vesz a gyermekének, beszarás...

Én is újat veszek, ill. van amit barátnőmtől kaptunk használtan, pl egy adidas pulcsi, annak nagyon örültem, ilyenre nem telne :)

én egyszer vettem turiban egy kantáros nacit neki, jól néz ki az is, de pl cipőt meg bodyt soha nem vennék turiban

2010. szept. 13. 23:02
 12/34 A kérdező kommentje:

Ma volt egy kérdés itt, hogy mi volt a legolcsóbb babaholmi, amit beszereztél:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Szerintem kitaláljátok melyik válasz az enyém (az egyetlen lepontozott), 13:13-as.

A béka feneke alá pontoztak, mert én nem vettem még 30 ft-ért body-t. És talán én voltam a válaszolók közül az egyetlen, aki nem valamilyen turis akciót írt. De ha nekem ez volt a legjobb vásárom???

2010. szept. 13. 23:06
 13/34 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem a "leügyeskedésért" pontoztak le, nem azért mert újonnan vetted. Legalábbis gondolom...
2010. szept. 13. 23:09
 14/34 anonim ***** válasza:

Én tavasszl vettem lányomnak az Auhanban leértékelve 200 forintért egy mintás kis blúzt, annyira aranyos, de ezt a mindent legolcsóbban szemlélelet nem szeretem.

Pl a gyereküláést 50 ezer forintért vettük, mert sajnos a biztonságot igenis meg kell fizetni.

Amúgy a tescót gyűlölöm.

2010. szept. 13. 23:10
 15/34 anonim ***** válasza:
Oda is írtam neked,de azért megismétlem h nem lehet h azért pontoztak le,mert leügyeskedted a ragasztót v mit,tehát megmásítottad a ruha árát?Sztem nem azért pontoztak le,mert új ruhákat veszel.De lehet h csak én vok naív..Csak azért gondolom ezt,mert volt egy másik kérdés,miszerint kifizetjük e azt,amit a boltban megeszik a gyerek.És ott is ment a harc a becsületességről..
2010. szept. 13. 23:11
 16/34 A kérdező kommentje:
Ja, hogy oda kellett volna írnom, hogy azt már természetesen itthon csináltam!? Eszembe se jutott, hogy valaki azt gondolja, hogy a boltban csinálok ilyet. Bár biztos mindenki magából indul ki, nekem eszembe se jutna...
2010. szept. 13. 23:11
 17/34 anonim ***** válasza:
67%

Úgy tünt,h azért csináltad h a 900 ft-os cuccot 200-ért vehesd meg.

Ne húzd fel magad rajta.Nézd meg,hogy állok én is,meg sokan mások is,a légzésfigyelős kérdés miatt:)))))

2010. szept. 13. 23:14
 18/34 anonim ***** válasza:
Bocsi az OFF-ért, de mi volt ez a légzésfigyelős kérdés?
2010. szept. 13. 23:17
 19/34 anonim ***** válasza:

Szerintem is csak félre értettétek egymást! :)

Amikor először olvastam a válaszodat én is úgy értelmeztem,hogy lekapartad a címkét róla,hogy 900Ft helyett 200Ft legyen... De a végén jöttem rá,hogy Te otthon kapartad le és akkor vetted észre,hogy 900Ft lett volna eredetileg...

2010. szept. 13. 23:18
 20/34 A kérdező kommentje:

Hát nem gondoltam volna, hogy így félre értelmezik azt a 3 sort...

900 ft volt valamikor a ruha, aztán volt rajta 500 ft-os, majd 300 ft-os cimke. És a legfölső, ami látszódott az 200 ft-os volt. Tehát 200-ért megvettem, és itthon "visszakövettem" az árváltozást...

De mindegy, a pontokat már buktam...

Ó a légzésfigyelősnél én is kaptam... Pontosabban nem kaptam. Csak mínuszokat...

2010. szept. 13. 23:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!