Milyen ritka neveket, kapnak körülöttetek a mostani újszülöttek?
Figyelt kérdés
2022. márc. 23. 15:29
42/50 anonim válasza:
Borsa, Elián, Vénusz, Vulkán, Veszta ( utolsó három testvérek! ) Huba ( hubabuba 😂)
43/50 hisztynka válasza:
Nálam a Kandida verte ki a biztosítékot!
45/50 anonim válasza:
$38
Tudtommal magyar kiejtés szerint írják az anyakönyvbe a neveket, tehát nem, mint Nathan, hanem Nátán. De ugyanígy van a mostanság felkapott szláv nevekkel pl. Dusán (ősi szerb név). Nem úgy fogják anyakönyvezni, hogy Dušan.
Az más tészta, hogy hogy ejted a magyar gyerek szmótyó külföldi nevét a mindennapokban, de a hivatalos iratokban tudtommal fonetikusan van írva. :D Persze lehet nincs igazam. 😁
47/50 Derjaderja válasza:
Reméljük, Vénusz nem lesz bűnronda, Vulkán meg nem lesz impotens, se Veszta ribizli.
48/50 anonim válasza:
47. :D Én egy kövér Pálmát ismerek.
39. És pont ezért nem mernék ilyen Bátor, Vitéz, pláne Hős neveket adni, pedig alapvetően magyar név párti vagyok. Mert mi van, ha a gyerekem egy csendes, megfigyelő típusú személyiség lesz ilyen névvel. Vagy mondjuk egy nagyszájú Szende vagy Szerénke. Tiszta szívás.
49/50 anonim válasza:
Én azt hallottam hogy az év első újszülöttje a Szelim nevet kapta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!