Fiú nèv Benedikt,Alen
Lány : Elinor ,Eleanor
A könyezetemben lévő ritka nevek.
Fiú: Ármin, Deniel (igen, e-vel írva) Kiril, Nátán, Zoárd, Zéta
Lány: Gyopár, Havaska, Tea, Orhidea, Zsálya
Esküszöm, ezek a nevek léteznek és mindegyikükkel volt valamilyen kapcsolatom, másnem munkaüggyel kapcsolatos telefonbeszélgetésem.
1!
Dehogy zárják ki egymást. Eleve a szépség relatív. Amit te szépnek tartasz, más szerint még lehet ronda, ami más szerint gyönyörű, neked még lehet hányinger keltő.
Melizand és Lizandra a kedvencem, mint női név, férfiben pedig Miron és Lizander.
#3-as azért az Ármin és a Nátán manapság korántsem számítanak ritka névnek.
Kicsit nekem is egyébként oximoron a ritka és a szép együtt, mivel a (szerintem) legszebb nevek mind fent vannak a toplistán.
Amikkel talán ritkábban találkoztam, és szerintem szép, különleges keresztnevek, lány: Borka, Dea; fiú: Damján, Milos.
“Hadd találjam ki, ha ritka neve lesz akkor a gyereked különleges lesz...”
Nem hiszem te majom. Szerintem a kérdező csupán nem abból a 20 névből akar választani, amit évtizedek óta mindenhol hallani. Én is baromira unom már a munkahelyemen a Julcsikat, Marikat, Bözsiket, Pistiket, Józsikat, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!