Korabeli babák anyukái arról számolnak be, hogy nem alszanak éjszaka a babák. Mozgasfejlodes, fogzas stb. Az enyém jol alszik. Ez ugye nem baj?
Figyelt kérdés
2022. márc. 23. 06:57
2/7 anonim válasza:
Dehogy baj, örülj neki. Mindkét gyerekem ilyen, nagy szerencse ez.
3/7 anonim válasza:
Minimum, hogy ébresztgesd másfél óránként, hát mi az, hogy képes jól aludni, ha a többi ilyen idős gyerek nem?! Igenis keljen csak fel és szenvedjen, érezzen együtt a kortársaival.
Mégis hogy fordult meg ez a kérdés egyáltalán a fejedben?!
6/7 anonim válasza:
Orulj neki . Én is boldog votam 4 hónapig , mindnekinek mondtam h milyen szerencsés vagyok, jól alszik a baba max egyszer ébred. Elmúlt :D most van h tízszer egy éjszaka :D de renelem ez is elmúlik hamar
7/7 anonim válasza:
Orulj neki, es hasznald ki mert lehet nem sokaig leszel ilyen szerencses.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!