Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kicsit ma elkeseredtem, hogy...

Kicsit ma elkeseredtem, hogy lesz ez később?

Figyelt kérdés
Kézben sétálgatva alszik el, viszont kezd nehéz lenni, kezd a karom fájni a cipelésétől. Már az utcán a babakocsiban sem alszik el, az utcán is cipelgetni kell ha elálmosodik, mert először csak nyűglődik, majd sír és esetleg elalszik, de általában nem. Mintha egyre nehezebben tudna elaludni. Volt, hogy szinte alig tudta már nyitvatartani a szemét az utcán, de nem aludt el, sírt, amikor felvettem csak akkor aludt el. 7 hós múlt. Reménytelennek látom a helyzetet. Szóval a sírni hagyás tutira nem jönne be, de akkor mikor, mit és hogy kellene. Már olyan nyüzsgős, mászik, ha mellémfektetem, azonnal elindul valamerre, eszébe sem jut aludni. Viszont szüksége van az alvásra, sokkal jobb kedvűbb utána.
2010. szept. 13. 21:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes dolgokat ír az altatásról és a könyvről....

[link]

2010. szept. 13. 22:04
 12/16 A kérdező kommentje:
Szoktam neki énekelni is, vagy dúdolni, hátha fekve is használ, de nem. Még mielőtt úgy tűnne, hogy a babám hallásával van gond, mondhatom, hogy kutya baja a fülének. Talán akaratosabb az átlagnál és alkalmi süket, ha nem altatjuk kézben, kizárja a külvilág ingereit és sír addig, amíg fel nem vesszük.
2010. szept. 13. 22:06
 13/16 A kérdező kommentje:
Egyébként nem vagyok hulla fáradt, csak nehéz kezd lenni a drágám és nem látom a végét ennek a helyzetnek. Neki nem kényelmetlen még.
2010. szept. 13. 22:08
 14/16 anonim ***** válasza:

Hát igazából az első válaszoló nem volt túl finomkodó,de lényegében igaza van.Nem a könyv olvasásra gondolok,hanem a technikára.Én sem olvastam a könyvet,nem is fogom...de a lényeg,hogy ennyi idősen már tudnia kéne az ágyában aludni egyedül,de ha nem is egyedül,úgy hogy a kiságya mellett vagy és énekelsz vagy beszélgetsz neki... Nem akarok okoskodni,de ha belefáradtál akkor igenis el kell kezdened "kínozni", mert magától nem fogja azt mondani,hogy egyedül alszok mától. Szerintem a babák már 1 napos koruktól is próbára teszik a szüleiket,hogy mit lehet és mit nem.A te gyereked tudja,hogy úgy is megsajnálod, úgy is ölbe veszed és elringatod,akkor meg miért nem használná ki.Már hozzászokott,hogy így alszik. Az meg hogy a babakocsiba sírt egy percet...mert értelmezem,hogy nem hagytad tovább, hát hagyni kell 10 percig is,közben beszélgetni vele, vagy elkezdesz énekelni. Nálunk igaz nem altatásnál,de hisztinél bevált,hogy elővettem egy játékot és elkezdtem játszani vele, ő ordított, de végül kíváncsian rám kezdett figyelni,hogy mit is csinálok. Lehet,hogy nálatok is beválik. De volt hogy altatásnál,nem akart aludni,vagy 10-15 percig sírt (mondhatjátok hogy kínoztam) én ott ültem mellette és simiztem...egy idő után megunta és lefeküdt(mert már tudott állni) aztán csak nézelődött hüppögve, aztán elaludt.Pedig mindig egyedül aludt el de néha azért próbára tett=)

Egyébként szerintem azért alszik el nehezebben,mert már neki sem a legkényelmesebb ez a pozíció. tehát vagy hagyod sírni pár napon keresztül altatáskor,vagy cipeled...ez a 2 variáció van szerintem.

2010. szept. 13. 22:27
 15/16 anonim ***** válasza:

Nalunk a kovetkezo jott be,nem tudom ez neked segit-e de leirom.

Egy agyban alszunk.Mikor eldontottem hogy alvas van lefekszunk,persze o nem akar,hisz hozzaszokott a dajkalashoz.

naszoval lefekszunk,o maszni kezd vagy felul.nem szolok hozza csak viszafektetem,persze hisztizik egy darabig es ujra megprobal maszni,akkor ujra visszafektetem egy szo nelkul.elso nap 1oras procedura utan aludt el,tegnap volt egy hete hogy ezt csinaljuk,3.visszatevesre bealudt.

Mondjuk ettol vannak jobb modszerek is de megis jobb mint cipelni meg el nem alszik.

2010. szept. 14. 08:36
 16/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! És nem kezd el sírni a babád?
2010. szept. 14. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!