Nagylányomnak és kislányomnak ugyanaz a nadrág jó
lehet?
Figyelt kérdés
NAgylányom 27 hós, és amit vettem neki nadrágot térdnadrágnak pont jó neki, igaz már nincs pelusa.
Kislányomnak, aki fél éves, meg tökéletes hosszúnadrágnak.
ÉS ezt nem egy nadrágnál észrevettem.
Mit gondoltok erről?
Más is tapasztalt ilyesmit?
2010. szept. 13. 20:55
1/9 anonim válasza:
ó, igen :) szerencsére :D
17 hónap van köztük, a lányom épp holnap 2 éves, és kecses-vékony alkatú. A fiam 7 hós lett tegnap, arányosan masszív, keményhúsú, nagy baba.
aA lány 92-98-ast, a fiúcska 80-ast hord (mint az átlag egyévesek), de több olyan nadrágjuk is van, hogy mindkettőre rá tudom adni, a fiúnak rendes gatyi, a lányak térdnaci.
2010. szept. 13. 21:01
2/9 anonim válasza:
Igen, tavaly hosszúbnadrág volt, idén térd gatya:)
szoknya tavaly hosszú volt, idén mini:)
Ruha tavaly Ruha volt, idén tunika vagy felső, vagy mellény
2010. szept. 13. 21:02
3/9 A kérdező kommentje:
Már azt hittem én őrültem meg...
Köszi:.)
2010. szept. 13. 21:14
4/9 anonim válasza:
Lányaim 4 és fél évesek,a halász/térdnadrágjaik kb 6-12 hónapos méretűek.:)Sőt, a legtöbb szoknyájuk is 6-12-18 hós méret,a rövidnacik is.
2010. szept. 13. 21:15
5/9 anonim válasza:
Hát, a fiamnak van olyan nadrágja, amit 1 évesen hordott, mint hosszú nadrág, most meg három évesen rövidnacinak hordja, hogy már nincs pelus, így kényelmes neki.
2010. szept. 13. 21:20
6/9 anonim válasza:
A lányomnak annak idején másodikos korától ötödikes koráig ugyanaz az volt az ünneplő szoknyája. Csak hossza nőtt a gyerek, szélességre nem.....
2010. szept. 13. 21:21
7/9 anonim válasza:
Én pont fordítva csináltam, a picinek (5 hós) vettem nyáron egy farmert, amit aztán a nagyra (2 éves) adtam rá, mint térdnadrág. Most meg a pici hordja.
2010. szept. 13. 21:47
8/9 anonim válasza:
Fiam 2 éves. Amit születése után hordott nadrágot hosszú gatyaként azt most nyáron rövid gatyának hordtuk. Akkor ducika volt, most vékony, ezért pont jó.
2010. szept. 13. 22:03
9/9 anonim válasza:
A lányomnak 3 éves kora környékén turiztam egy lovas ,hosszú ujjú hálóinget.Annyira imádta,hogy utcára is fel kellett rá adnom.Ma már 12 éves,s 3/4es ujjú pizsamafelsőként viseli..szerencsére utcára már eszébe sem jut:DDD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!