Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik illik legjobban az...

Melyik illik legjobban az Evelin mellé, második névnek?

Figyelt kérdés

Stella, Kincső, Zetta, Csillag?

Evelin Stella

Evelin Kincső

Evelin Zetta

Evelin Csillag ?

Illetve tudtok más olyan nevet, aminek a jelentése kincs, csillag vagy szerencse?

2022. márc. 19. 17:47
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
nem tetszik a Csilla
2022. márc. 20. 20:28
 12/24 A kérdező kommentje:

szerintem a Stella és a Kincső is vállalható név, és szebbek a Csillától.

a Zetta meg a Csillag szimplán különleges szerintem, nem egy megszokott Csilla

2022. márc. 20. 20:29
 13/24 anonim ***** válasza:
50%
Szerinted. Szerintem meg a Stella és Kincső is borzalmas, Zetta meg Csillag..erre inkább nem mondok semmit, de egész életemben vádolnám anyámékat ha ezt a nevet adnák
2022. márc. 21. 16:48
 14/24 A kérdező kommentje:
én Csilla miatt vádolnám egész életükben anyámékat. borzalmasan unalmas tucatnév
2022. márc. 21. 16:49
 15/24 anonim ***** válasza:
66%

Evelin Stella (ha S-sel ejtjük)

ha nem: Evelin Kincső

2022. márc. 21. 22:02
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Tudok pár világűr inspirált nevet 😃 Asztéria, Asztrea - ezek a görög mitológiából valók, jelentésük csillag. A Luna és Szeléna holdat jelent a latinul és görögül. Az Auróra hajnalt jelent, de a Hajnal így magyarul is adható név. A Lejla éjszakát jelet, és ha jól tudom perzsa. A Galatea tejfehért jelent görögül, a Tejút rendszer innen kapta a nevét. A Celeszta, Celesztina égből valót jelent. A Danica esthajnal csillagot jelent szlávul, a Szevda meg csillagot. Vannak még a konstellációk, csillagképek és híres csillagok nevei mint pl az Androméda (ami egyben a szomszédos galaxisunk neve is), Kassziopeia, Kalliszta, Karina, Bellatrix. A Júlia, Rea, Belinda, Bianka, Léda, Miranda és Titánia meg a Jupiter, Szaturnusz és az Uránusz holdjainak nevei. Bár ezek elég hétköznapiak már.
2022. márc. 23. 02:41
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Itt van pár név ami szerecsést jelent 😃 Fortuna, Fortunáta, Fauszta, Fausztina, Felícia, Feliciána, Felicita, Felicitás, Felicitász és Laksmi. Sajnos neveket amelynek a jelentése kincs nem tudok, de van pár drágakő és ásvány nevünk amiből lehet válogatni: Ametiszt, Arany, Berill, Gyémánt, Gyöngy, Jáde, Opál, Platina, Sáfély, Rubin, Topáz és Zafira.
2022. márc. 23. 03:55
 18/24 anonim ***** válasza:
helo szerintem hangzásban a Csillag passzol a legjobban a kérdésben felsoroltak közül; vagy pedig a Stella s-sel ejtve; nekem amúgy s-sel ejtve jobban is tetszik. külföldön jó a Sztella hangzás is, de magyargyereknek fülbántóan idegen. Magyar gyereknek utóbbi 2 közül csak a Stella illik, csak a Stella szép hangzásban, a Sztella hangzás nem.
2022. márc. 29. 15:58
 19/24 anonim ***** válasza:
49%
Kincső. A többi hülyén hangzik az Evelinnel...
2022. ápr. 22. 10:34
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez szubjektív, az Evelin elegáns és nőies, a Kincső meg kb. ötéves korig cuki...
2022. ápr. 22. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!