Ilyenkor mi a teendő? Mit tegyek?
Sziasztok!
Elég hosszú kérdés lesz, bonyolult is kicsit, szóval csak az olvassa végig, s írjon tanácsot, aki tényleg tud segíteni.
A kisbabám jelenleg 6 hetes.
Na az lenne a kérdésem első sorban, hogy ha édesanyám 2-3 alkalommal forratlan csapvizet adott a gyerekemnek a tudtom nélkül lehet ezzel baj, neki is, nekem is, elveheti az apja emiatt a gyermeket?
A másik, hogy nagyon csúnyán összevesztünk ezelőtt 3 héttel anyukámmal kb, és elmentünk a kicsivel a háztól.
Az apjának a rokonságai tanúskodnának mellette, hogy igen, elmentünk, lehet ebből baj, a bíróság ítélheti az apjának a gyermeket emiatt?
Eleve, rokonok/ismerősök tanúskodhatnak egy ilyen ügyben? Mert én úgy tudom, hogy nem.
Ennyi lenne, ha úgy van, a többit még 1-2 válasz után kifejtem, hogy miért kérdezem ezt, vagy ha valakit érdekelne, akkor írok privátot.🙂
Nagyon szükségem van a segítségre, ha esetleg tudna valaki okosat mondani azt nagyon megköszönném..
Kijöhetek ebből még jól?:(
Szerintem a válasz: Mónika show...
Ez kb az a kategória
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!