Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen babakocsit vegyek?...

Milyen babakocsit vegyek? Nagyon tanácstalan vagyok. Nektek mi az ami bevált? Márka?

Figyelt kérdés

Multifunkciós babakocsit szeretnénk, tehát aminek van mózes része, sportkocsi része meg hordozható autósülés része. Már zsong a fejem a sok keresésben, ha úgy érzem megtaláltam az igazit, akkor tuti valamelyik fórumon azt olvasom, hogy túl nehéz/nem jók a kerekei stb. stb.

Néztem már a Gracot a PregPeregot, Espiroto stb.

A lényeg, hogy ne legyen nagyon drága, max 70.000 Ft, és persz HASZNÁLT is lehet.

2010. szept. 13. 18:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Írtam privát e-mailt! Remélem megkapod! :)
2010. szept. 13. 20:17
 12/16 anonim ***** válasza:

chippolinos anyuka, én a baby merces vagyok:)

Én is néztem azt a kocsit, azt kérdezném, hogy nem "lötyög" kicsit a vázon a sport rész, mikor ráteszed?Mert mikor én néztem,akkor tudtam mozgatni a vázon sport részt, az eladó azt mondta ez normális, hogy van egy holt játéka.Hát nekem ez nem tetszett....ezt kérdezném?hogy nektek nem mozog?vagy nem jelent gondot a kis mozgás?

2010. szept. 13. 20:26
 13/16 anonim ***** válasza:
ja és még annyi kérdésem lenne, hogy a sport részt hogy tesitek be a kocsiba mikor mentek?Csak úgy a váz mellé?mert gondolom kisebbre összecsukni azt nem lehet...
2010. szept. 13. 20:27
 14/16 anonim ***** válasza:

GRACO Ultima Travel Syytem-es

( [link]

-babakocsi, ami vízszintesig dönthető újszülött szűkítővel

-babahordozó

-elöl bolygókerék

-lábzsák

-nagy kosár alul

Majdnem 2 éve volt 50 ezer forint, már 1,5 éves lányom még minidg használjuk, a babahordozót 10 hós korában nőtte ki.

2010. szept. 13. 21:12
 15/16 anonim ***** válasza:

előző

összecsukva befér a Suzuki Swift csomagtartójába, ami minden,csak nem nagy

Igaz ennek nincs mózes része, de szerintem az felesleges arra a pár hónapra.

2010. szept. 13. 21:15
 16/16 anonim ***** válasza:
utolsó!egy októberi baba hogy tudná ezt kihasználni?szerintem télen ez nem eléggé meleg, nem???
2010. szept. 13. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!