Milyen babakocsit vegyek? Nagyon tanácstalan vagyok. Nektek mi az ami bevált? Márka?
Multifunkciós babakocsit szeretnénk, tehát aminek van mózes része, sportkocsi része meg hordozható autósülés része. Már zsong a fejem a sok keresésben, ha úgy érzem megtaláltam az igazit, akkor tuti valamelyik fórumon azt olvasom, hogy túl nehéz/nem jók a kerekei stb. stb.
Néztem már a Gracot a PregPeregot, Espiroto stb.
A lényeg, hogy ne legyen nagyon drága, max 70.000 Ft, és persz HASZNÁLT is lehet.
chippolinos anyuka, én a baby merces vagyok:)
Én is néztem azt a kocsit, azt kérdezném, hogy nem "lötyög" kicsit a vázon a sport rész, mikor ráteszed?Mert mikor én néztem,akkor tudtam mozgatni a vázon sport részt, az eladó azt mondta ez normális, hogy van egy holt játéka.Hát nekem ez nem tetszett....ezt kérdezném?hogy nektek nem mozog?vagy nem jelent gondot a kis mozgás?
GRACO Ultima Travel Syytem-es
( [link]
-babakocsi, ami vízszintesig dönthető újszülött szűkítővel
-babahordozó
-elöl bolygókerék
-lábzsák
-nagy kosár alul
Majdnem 2 éve volt 50 ezer forint, már 1,5 éves lányom még minidg használjuk, a babahordozót 10 hós korában nőtte ki.
előző
összecsukva befér a Suzuki Swift csomagtartójába, ami minden,csak nem nagy
Igaz ennek nincs mózes része, de szerintem az felesleges arra a pár hónapra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!