Mikor eszik este utoljára 5 hó körüli babátok? Végigalussza már az éjszakát?
Figyelt kérdés
2010. szept. 13. 15:42
1/10 anonim válasza:
9kor eszik utoljára, legkésöbb 10kor lefektetem és reggel 8ig alszik.A tied?
2/10 Adnil25 válasza:
Szia. Az én kisfiam fürdés után szopizik utoljára. Ez úgy 7 óra körül van. Sajnos még nem alussza át az éjszakát. Éjjel még 1-2-szer ébred de van amikor csak szomjas, van amikor óránként éhes. Most fogom kipróbálni hogy az esti szopi után még kap egy kis tejpépet. Hátha így végig fogja aludni.
3/10 anonim válasza:
Mi 9-kor fürdünk, fél 10 körül szopi, legkésőbb 10-kor kidől. Reggel 8, fél 9-ig durmol.
4/10 anonim válasza:
5,5 hónapos. Este fél8 és 8 között eszik. Reggel 5-6 körül ébred.
5/10 anonim válasza:
Este 7-1/2 8 kor eszik, 8-kor alszik és reggel 7-kor eszik először.
6/10 anonim válasza:
19-kor eszik tápszert és reggel 6-alszik, akkor megint eszik és 9-kor kel reggel
7/10 anonim válasza:
20:37-es vagyok, reggel 6-kor még visszaalszik és 9-kor kel.
8/10 anonim válasza:
7-kor fürcsi, fél 8-kor szopi, majd 8-kor alvás. Sajnos nem alussza át sz éjszakát. Hajnali 2-kor ébred, eszik egy nagyot, majd 6-kor kel mégegyszer enni és aztán alszik fél 8-ig.
9/10 anonim válasza:
5 hósan 9-kor evett utoljára, és reggel 7-fél 8-ig aludt ébredés nélkül. Most jönnek a fogak (9 hós), és ébred 2x, 3x...
10/10 A kérdező kommentje:
Az enyém negyed kilenckor fürdik,9 körül eszik.Egyszer felkel enni 4-5 körül,aztán 9-ig alszik.Kíváncsi voltam nem késő-e,ha 9-kor,1/4 10-kor fektetem!Köszi!
2010. szept. 15. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!