Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek van aki vállalna...

Szerintetek van aki vállalna ilyet és kb mennyi pénzt illene adni?

Figyelt kérdés
Szükségem lenne 2hetente hétköznap délutánonként egy bébiszitterre, aki elhozná a bölcsiből az ikreket és kb 8-ig vigyázni tudna rájuk.
2010. szept. 13. 15:14
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nem igazán bébiszittert keresek, mert azok nagyon drágák.

Egy pici városban lakunk, Marcaliban. A bölcsit még nem kezdték el, majd csak a jövő héten fogják. Az első 1-2hétben még otthon vagyok velük a beszoktatás miatt, de utánna mennem kell dolgozni. Mikor délelőttös vagyok akkor nincs gond,mert kettőkor végzem és tudok értük menni, a gond a délutános műszakkal lesz. Gőzöm sincs hogyan lehetne megoldani, de kénytelen vagyok, mert sajna így nem lehet megélni. :( A lányok pedig még csak 1,5évesek lesznek.

2010. szept. 13. 16:32
 12/13 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem is ikreim vannak és mi is kisvárosban élünk.Amikor megszülettek,akkor a tágabb családi kör összedobta a pénzt,és azt kaptam ajándékba,hogy 1-2 hónapig lesz egy "nénim" segítségnek,mert mindenki arra számított,h nagyon kileszek a szüléstől, meg h nem fognak a babák aludni.Nekem nem hiányzott a néni,ellettem volna nélküle,mert a kicsik aludtak,én meg örültem h végezhetem a megszokott házimunkáimat,mert a terhesség alatt magatehetetlen voltam.A te helyzeted más,úgyh lényeg a lényeg:mi is 500 Ft-ot adtunk neki óránként,2 hetet volt nálunk,ez időre adtunk neki 20 e Ft-ot.Karácsony előtt volt ez,anyukám találta a nénit,egy volt nyugdíjas kollégája volt,aki nővérként dolgozott előtte.Kellett neki karácsony előtt az a kis plusz pénz.A dolog nem sült jól el,mivel a néni nem volt ügyes,rosszul főzött,nem takarított rendesen,és érezte h valóban nincs itt rá szükség..Ezen kívül nem szeretetből segített,bár kedvesnek kedves volt,de a szívét nem adta bele a segítésbe,érezhetően csak az anyagiak vonzották,és így nem olyan klassz a dolog..Azóta felénk sem nézett.Egyszer hívtam,h nem e segítene nekem vmi nagyobb dologban,de kitért előle.Bocs h ezeket leírtam,tudom h nem erre voltál kíváncsi,de a történethez hozzátartozott.Van egy másik nénim is,aki csak alkalmanként jön,ő kizárólag nagytakarítani,ő egy egész napi munkáért kér 4000 Ft-ot,na ő egy tündér,nagyon szeretjük egymást,igaz,még csak 2- szer volt.Jól nézd meg,kit választasz,ne legyen kellemetlen sem neki,sem nektek.És mivel most is (bár jócskán) karácsony előtt vagyunk még),talán könnyebben találsz vkit).
2010. szept. 13. 17:06
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem egy nyugdíjas nénit vàlassz, akinek jól jön ez a 20.000 ft, kisváros, így nem kérnek több tíz ezreket szerintem ennyiért bárki szívesen elválallja! Na meg a nyugdíjasok szívesen elvannak a kicsikjel pláne ha nekik nincs, vagy messze lakik a kisunoka!
2010. szept. 13. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!