Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek van aki vállalna...

Szerintetek van aki vállalna ilyet és kb mennyi pénzt illene adni?

Figyelt kérdés
Szükségem lenne 2hetente hétköznap délutánonként egy bébiszitterre, aki elhozná a bölcsiből az ikreket és kb 8-ig vigyázni tudna rájuk.
2010. szept. 13. 15:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nálunk igen, van ilyen, gyerekekkel foglalkozott eddig is.

Kisváros.

500 Ft/óra pénzt kap, amikor vigyázni kell rájuk.

2010. szept. 13. 15:15
 2/13 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom még, hogy hogyan lehetne megbízható embert találni, mert igazából olyan kellene akinek a lakásán lehetnének, míg nem tudok értük menni.
2010. szept. 13. 15:22
 3/13 anonim ***** válasza:
Esetleg egy másik anyuka a bölcsiből? Anyum egyébként 1000forintért vigyázott az oviban egy kis fiúra amikor az apuka dolgozott.Heti pár nap. Ő vitte haza,s elvolt vele volt hogy éjfélkor ért haza.. ( kb fél óra autóval mig hazaért)
2010. szept. 13. 15:27
 4/13 anonim ***** válasza:
Adj fel a helyi újságban hírdetést.
2010. szept. 13. 15:27
 5/13 anonim ***** válasza:
Csak nem egy apuka vagy? Amúgy szerintem olyan 500-1500 Ft/óra között szórnak a bébiszitter árak. Én szívesen vállalnék ilyesmit, de maximum csak akkor ha egy bölcsibe járnának a gyerekeink, mert én is munkából megyek a fiamért, így nem érnék oda időben egy másik bölcsibe a másik két gyerekért.
2010. szept. 13. 15:31
 6/13 A kérdező kommentje:
Nem apuka vagyok, hanem az anyuka :) Sajna kénytelen vagyok elmenni dolgozni A párom hétköznap este 8-ig dolgozik. Eddig úgy néz ki, hogy olyan munkát találtam ahol este 10-ig kellene dolgoznom, de csak kéthetente. Olyankor nem tudnék elmenni a lányokért. Ezért szeretnék találni valakit aki megbízható és nem is kérne egy vagyont érte. Nem vagyunk gazdagok ezért max 20e az amit egy hónapba tudnék fizetni, ami azt jelenti h naponta 2ezer a kb 4órás felügyeletért. Nem tudom mennyire reális ez az ár, mert nem voltam még hasonló helyzetben.
2010. szept. 13. 15:40
 7/13 anonim ***** válasza:
Javaslom, hogy elős körben az oviban, vagyx ha van a környéken, akkor bölcsiben érdeklődj, vállal-e valaki ilyet.
2010. szept. 13. 15:48
 8/13 anonim ***** válasza:
hááát őszintén nem olyan sok ez a pénz...mármint ha azt vesszük, hogy egy bébiszittert keresel.Kérdezgess körbe olyan ismerősöket, akiknek van, hátha beférsz a napirendjébe.Vagy tényleg az jó megoldásnak tűnhet, ha van egy anyuka, aki közel lakik hozzátok, és bevállalja.Neki jól jönne bizti az a kis plusz pénz.
2010. szept. 13. 15:48
 9/13 anonim ***** válasza:
Mivel valószínűleg meg is kéne vacsoráztatnia a gyereket, így talán egy kicsit kevés az összeg (szerintem olyan havi 30 lenne reális), de szerintem fogsz találni olyan anyukát, aki bevállalja ennyiért is. Én a helyedben a bölcsis anyukákat kérdezném meg először, mivel nekik úgyis útbaesik a bölcsi. Viszont akkor valószínűleg nem egy bölcsibe járunk, mert nálunk csak egy ikerpár van, egy lány és egy fiú. :-(
2010. szept. 13. 15:51
 10/13 anonim ***** válasza:
Szia.Hol éltek?Én szívesen vigyázok rájuk nekem is van egy kislányom.
2010. szept. 13. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!