Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet valami baja egy korty...

Lehet valami baja egy korty pálinkától?

Figyelt kérdés
17 hónapos kislányommal egy alkalommal pálinkát itattak a férjem és a szülei, mert gyomorrontása volt, és egy gyógyszerész ismerősünk ezt ajánlotta. Mit okozhat egy ilyen egyszeri eset? Lehet tőle valami maradandó károsodása?
2010. szept. 13. 13:54
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Ne aggódj, egy alkalomtól nem lesz baja. Maradandó károsodása meg végképp nem lesz.
2010. szept. 13. 13:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem.
2010. szept. 13. 13:56
 3/8 anonim ***** válasza:
nem, dehogy:)húgom is kb ennyi idős lehetett, mikor "berúgott".Szüleim kikísérték a vendégeket, ő meg addig odament az üres poharakhoz, és kiitta azt a néhány kortyot ami az alján volt a poharaknak.Semmi baja nem lett:)
2010. szept. 13. 13:57
 4/8 Biggus Dickus ***** válasza:
100%
Nem, de ettől a gyógyszerésztől ne kérjetek több tanácsot.
2010. szept. 13. 13:57
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Hát az én kicsimnek is megártott egy kicsit, nagyon jó kedve lett tőle, és puszit küldött mindenkinek. A gyomrának viszont tényleg használt, de azért több pálinkát nem kap.

2010. szept. 13. 14:01
 6/8 anonim ***** válasza:
53%

de a pálinka valóban jó, én sosem iszom alkoholt de a gyomorra nincs jobb, fél pillanat alatt helyre tesz mindent egyetlen kicsi korty is. És úgy vagyok vele, mint a gyógyszerrel álldogálok egy fél órát, ráveszem magam a kortyra iszok utána egy nagy pohár vizet, és aztán ökölödöm kicsit. De jobb, mint bármilyen gyógyszer, mert azonnal segít.

Mondjuk gyereknek én nem adnám, bár baja biztos nem lesz, maradandó károsodása meg teljesen kizárt. De azért legközelebb maradjatok a gyerekeknek való gyógyszernél.

2010. szept. 13. 14:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok ilyeneknek a hive,de ennyitől biztosan nem lesz baja.
2010. szept. 13. 14:02
 8/8 anonim ***** válasza:

osztom a többiek véleményét, nem lesz baja, de máskor inkább ne

nálunk a családban egyszer egy 4 éves kislány "rúgott be" családi ünnepség volt, sutyiban mindenki poharából kiitta a maradékot, aztán egész este meztelenül táncolt :) más baja nem lett

2010. szept. 13. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!