Lehet valami baja egy korty pálinkától?
Köszönöm a válaszokat.
Hát az én kicsimnek is megártott egy kicsit, nagyon jó kedve lett tőle, és puszit küldött mindenkinek. A gyomrának viszont tényleg használt, de azért több pálinkát nem kap.
de a pálinka valóban jó, én sosem iszom alkoholt de a gyomorra nincs jobb, fél pillanat alatt helyre tesz mindent egyetlen kicsi korty is. És úgy vagyok vele, mint a gyógyszerrel álldogálok egy fél órát, ráveszem magam a kortyra iszok utána egy nagy pohár vizet, és aztán ökölödöm kicsit. De jobb, mint bármilyen gyógyszer, mert azonnal segít.
Mondjuk gyereknek én nem adnám, bár baja biztos nem lesz, maradandó károsodása meg teljesen kizárt. De azért legközelebb maradjatok a gyerekeknek való gyógyszernél.
osztom a többiek véleményét, nem lesz baja, de máskor inkább ne
nálunk a családban egyszer egy 4 éves kislány "rúgott be" családi ünnepség volt, sutyiban mindenki poharából kiitta a maradékot, aztán egész este meztelenül táncolt :) más baja nem lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!