3èves kisfiú nem engedi megnyirni a haját,sír elszalad,le kötni sem tudod, fodrásznál szintèn már mindent kitaláltunk de nem tudom engedi!?
Figyelt kérdés
Mit lehetne tenni ellene?!2022. márc. 13. 18:27
1/11 anonim válasza:
Kedvenc játék vagy kap valamit aznap. Esetleg mese telefonon.
2/11 A kérdező kommentje:
Próbáltuk,ahogy meglátja,halja a hajnyirót ott sincs.
2022. márc. 13. 18:34
3/11 anonim válasza:
Most 3 évesen nyirjátok elöször a haját?
4/11 A kérdező kommentje:
Nem,nem most nyirjuk először,elejèn engedte fodrásznak is,sőt volt hogy elis bólintott közbe,3-4ik alkalommal nem engedi
2022. márc. 13. 18:43
5/11 anonim válasza:
Lehet, hogy a hajnyíró miatt. A kisfiam se szereti, mióta egyszer húzta a haját. De ollóval engedi.
Próbáld vele megbeszélni, hogy mitől fél a fodrásznál.
6/11 anonim válasza:
Egy jo fodrasznak meg kellene oldania.
Probaljak olloval.
7/11 A kérdező kommentje:
5/rendben akkor te nagyon okos gyerek vagy,magyarázd akkor el neki helyettem,meg valószínűleg tudod hogy van nevelve csak mert nem engedi megnyirni a haját🤣🤣
2022. márc. 13. 18:53
8/11 A kérdező kommentje:
6/a párom elvitte magával fodrászhoz hogy ha látja hátha engedi akkor,be kapcsolta neki a fodrász a hajnyirót a kezèbe adta ès el volt vele ahogy a hajához akart èrni rögtön hiszti,az ollónál is.
2022. márc. 13. 18:56
9/11 anonim válasza:
Persze, nyilván én vagyok a hülye. Nálunk az volt, amit a szüleim mondtak, nem magánelőadás a gyerek részéről.
Mondjuk én már leültem volna vele és megkérdeztem volna, hogy mi a problémája, attól, hogy 3 éves a baba, talán képes megformálni néhány érthető és értelmezhető mondatot.
De bocs, én hülye vagyok :D
10/11 A kérdező kommentje:
Biztos 1/2èvesen is az volt jó hagyjuk már nem arra voltam kíváncsi hogy neked mit tanitottak
2022. márc. 13. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!