Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tennének a helyemben?...

Mit tennének a helyemben? Antibiotikum 4 hónapos babának?!

Figyelt kérdés
Kisfiam pontosan ma 1 hete hogy “megfázott”. Folyamatosan szívni kell a nòzijàt és nyűgös. Más probléma nincsen de 1 hét alatt semmit nem javult. Elvittem a doktornőhöz, megállapította hogy a tüdeje szèp, torka enyhén piros. De mivel egy hete nem múlik, kell az antibiotikum. Mit tegyek? Nem tudom ártok e vagy hasznàlok. Hisz láza stb nem volt.
2022. márc. 13. 17:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
56%
Maga a kerdező is kételkedik benne... plusz az orvos se Isten,és sokan indokolatlanul gyakran adnak antibiotikumot. Ismerős mondta a múltkor,hogy a 4 éves fia 3 hetente kap! Szerintem ez borzalom. Sima mezei vírusokra. Az én orvosom is elítéli ezt,antibiotikumot a lehető legritkább esetben ad és csak akkor ha megnézi vmi kis műszerrel egy vércseppből a gyulladást,illetve egyszer mikor a nátha a fülére ment. Mert nem mindegy,és bizony a sok antibiotikum baromi sokat árt.
2022. márc. 13. 19:32
 12/14 A kérdező kommentje:
Igen, főképp az a gondom hogy elvittem, mindent rendben talált, tüdejét, torkát és mégis antibiotikum, csupán arra hivatkozva hogy 1 hete tart. Ezért kérdeztem, a gyakorlott szülőktől mert szerintem 1 hét taknyosság beleférhet… nyilván ha a doki a helyszínen bármi rosszat lát, beadom nem is kérdés, de nem ez történt.
2022. márc. 13. 19:41
 13/14 anonim ***** válasza:
71%
Sokszor csak azert írják ki,mert a szülő kierőszakolja. Nem lehet,hogy azt gondolta,te ezt akarod?
2022. márc. 13. 19:50
 14/14 anonim ***** válasza:
41%
Ne add be, mondjuk eleve nem ertem minek vitted el egy orrfolyassal ? Ilyenkor ugy vannak vele inkabb adnak, csak hogy ne jarjon a nyakukra az anyuka.
2022. márc. 13. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!