Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mióta szülők lettünk, a...

Mióta szülők lettünk, a férjem megszűnt ember, férfi lenni, az így szokott lenni mindenhol?

Figyelt kérdés

Anyukákról szoktam ezt hallani, de nálunk fordítva van. Mindjárt 3 éves a gyerkőc.

Mióta megszületett, nem beszél velem szinte csak a gyerekek dolgairól, azt mondja, hogy velem van a baj, ha bármi másról beszélnék, nem is hallott még ilyen gáz anyáról, aki ilyet tenne és elvárna az apától és egyáltalán ilyen pici gyerekek mellett megfordul a fejében más dolog is, mint a kicsikkel kapcsolatos dolgok. Tényleg beteges vagyok, valami nagy gond van velem? Ti, hogy veretek ki a fejetekből azt, ami nem gyerek téma? Egészsége anyánál meg sem jelenik igény arra, hogy ne csak a kocsiról beszéljen, minden percét kiteszi a róla való gondoskodás, gondolkodás, beszéd? Más nincs, max a védőnő, akivel beszélek.

2022. márc. 13. 07:34
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Kb az első naptól, hogy megszületett, ilyen.
2022. márc. 13. 07:35
 2/20 anonim ***** válasza:
77%
Elmúlt a szerelem és ezzel remekül lehet leplezni.
2022. márc. 13. 07:37
 3/20 anonim ***** válasza:
96%
Nem, máshol nem így van, se az apa, se az anya részéről. Ez nagyon beteges.
2022. márc. 13. 07:37
 4/20 A kérdező kommentje:
Mikortól, hány éves kortól lehet egy anyának más gondolata is, mint a gyerek?
2022. márc. 13. 07:41
 5/20 anonim ***** válasza:
93%
Ömm…mondjuk az első pillanattól. Jó nagy tahó a férjed. Szerintem igaza van a 2-nek sajnos. Beszélj vele, hogy neked igényed van arra, hogy nő legyél. Ha ezt nem tudja megadni, tovább kell lépni. Rövid az élet ahhoz, hogy így éld le!
2022. márc. 13. 07:43
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Sosem volt olyan, hogy nem volt más gondolatom, csak a gyerekeim. Se terhesen, se szülés után, SOHA. Nem is lehetséges, egyáltalán hogy képzelitek ezt?
2022. márc. 13. 07:48
 7/20 A kérdező kommentje:
Ő azt nem értette/érti, hogy bennem, hogy merülhet fel egyáltalán anya létemre, hogy másról is beszélnék, más is érdekel, mint a gyerek.
2022. márc. 13. 07:50
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Miért az ő anyja ilyen volt?
2022. márc. 13. 07:53
 9/20 anonim ***** válasza:
91%
Vagy inkább szélsőségesen elhanyagolta az anyja. Azért lehetnek ilyen beteg gondolatai.
2022. márc. 13. 07:54
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem is ilyen módon, de nálunk is nagyjából ez volt a helyzet az exférjemmel. Nálunk inkább az volt, hogy ha telefonon beszéltem a húgommal vagy egy barátnőmmel 10 percet és addig neki kellett figyelni a kicsire ki volt akadva rám, hogy miért jobb nekem trécselni baromságokról, mint a gyereket figyelni. Ha el szerettem volna menni valahova teljesen kikészült, hogy egy anya hogyan képes kitenni a lábat otthonról a gyereke nélkül, ha megkérdeztem milyen napja volt minden esetben az volt a válasz, hogy inkább én meséljem el miket csinált a kicsi stb. Szexről hallani se akart, mert állítása szerint félt, hogy felkeltjük a gyereket, pedig másik szobában aludt. 1,5 évig bírtam aztán beadtam a válópert és életem legjobb döntése volt. Az a szomorú, hogy azelőtt semmi jelét nem mutatta, hogy majd egyszer ilyen ember lesz, boldog házasságban éltünk. Legalább is én azt hittem.
2022. márc. 13. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!