Mióta szülők lettünk, a férjem megszűnt ember, férfi lenni, az így szokott lenni mindenhol?
Figyelt kérdés
Anyukákról szoktam ezt hallani, de nálunk fordítva van. Mindjárt 3 éves a gyerkőc.
Mióta megszületett, nem beszél velem szinte csak a gyerekek dolgairól, azt mondja, hogy velem van a baj, ha bármi másról beszélnék, nem is hallott még ilyen gáz anyáról, aki ilyet tenne és elvárna az apától és egyáltalán ilyen pici gyerekek mellett megfordul a fejében más dolog is, mint a kicsikkel kapcsolatos dolgok. Tényleg beteges vagyok, valami nagy gond van velem? Ti, hogy veretek ki a fejetekből azt, ami nem gyerek téma? Egészsége anyánál meg sem jelenik igény arra, hogy ne csak a kocsiról beszéljen, minden percét kiteszi a róla való gondoskodás, gondolkodás, beszéd? Más nincs, max a védőnő, akivel beszélek.
2022. márc. 13. 07:34
1/20 A kérdező kommentje:
Kb az első naptól, hogy megszületett, ilyen.
2022. márc. 13. 07:35
2/20 anonim válasza:
Elmúlt a szerelem és ezzel remekül lehet leplezni.
3/20 anonim válasza:
Nem, máshol nem így van, se az apa, se az anya részéről. Ez nagyon beteges.
4/20 A kérdező kommentje:
Mikortól, hány éves kortól lehet egy anyának más gondolata is, mint a gyerek?
2022. márc. 13. 07:41
5/20 anonim válasza:
Ömm…mondjuk az első pillanattól. Jó nagy tahó a férjed. Szerintem igaza van a 2-nek sajnos. Beszélj vele, hogy neked igényed van arra, hogy nő legyél. Ha ezt nem tudja megadni, tovább kell lépni. Rövid az élet ahhoz, hogy így éld le!
6/20 anonim válasza:
Sosem volt olyan, hogy nem volt más gondolatom, csak a gyerekeim. Se terhesen, se szülés után, SOHA. Nem is lehetséges, egyáltalán hogy képzelitek ezt?
7/20 A kérdező kommentje:
Ő azt nem értette/érti, hogy bennem, hogy merülhet fel egyáltalán anya létemre, hogy másról is beszélnék, más is érdekel, mint a gyerek.
2022. márc. 13. 07:50
9/20 anonim válasza:
Vagy inkább szélsőségesen elhanyagolta az anyja. Azért lehetnek ilyen beteg gondolatai.
10/20 anonim válasza:
Ha nem is ilyen módon, de nálunk is nagyjából ez volt a helyzet az exférjemmel. Nálunk inkább az volt, hogy ha telefonon beszéltem a húgommal vagy egy barátnőmmel 10 percet és addig neki kellett figyelni a kicsire ki volt akadva rám, hogy miért jobb nekem trécselni baromságokról, mint a gyereket figyelni. Ha el szerettem volna menni valahova teljesen kikészült, hogy egy anya hogyan képes kitenni a lábat otthonról a gyereke nélkül, ha megkérdeztem milyen napja volt minden esetben az volt a válasz, hogy inkább én meséljem el miket csinált a kicsi stb. Szexről hallani se akart, mert állítása szerint félt, hogy felkeltjük a gyereket, pedig másik szobában aludt. 1,5 évig bírtam aztán beadtam a válópert és életem legjobb döntése volt. Az a szomorú, hogy azelőtt semmi jelét nem mutatta, hogy majd egyszer ilyen ember lesz, boldog házasságban éltünk. Legalább is én azt hittem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!