Meddig fontos használni a baba fürdetőt amit a gyermek házi orvos ír fel?
Figyelt kérdés
Az első kislányomnál,nem adtak ilyet Németben,Gabi tusfürdöt és shampont használtunk, amikor haza engedtek a kórházból, és semi gond nem volt... most ki próbáltuk ezt a fürdetőt,hát nem vagyok meg elégedve.. ti használtátok ??2022. márc. 11. 22:11
11/14 anonim válasza:
Mi nem fürdetjük a picit tusfürdővel még.Az első gyerkőc is talán 3 hónapos volt mikor elkezdtünk használni ilyesmit.
Mivel száraz a bőre csak babaolajjal szoktam fürdés után a karjait és lábait bekenni,ezt is csak addig fogom ameddig szükséges (2 hetes baba)
12/14 A kérdező kommentje:
Ki van pattogva, és napról napra több több kiütés van..száraz is a bőre ,mert a kórházban ezek a hülyék megfürdették és puderezték...
2022. márc. 13. 12:11
13/14 anonim válasza:
Gondolom unguentum hydrophilicum nonionicum. Fürdőkenőcs, nagyon jó száraz bőrre és talán ez a legkevésbé allergén.
14/14 anonim válasza:
Szépen lassan át lehet állni ezekről kérdező. Nálunk a rózsavíz és az olaj vált be. Rózsavíz a kiütésekre. Babaolaj minden este a masszázsnál. Hamar jobb lesz neki. Sajnos nem egy kórházban hallottam, hogy feleslegesen megfürdették. Nehezen, de kikezelhető ez. Viszont ehhez az kell, hogy az ember elhagyja ezeket a vackokat. Én példàul felnőttként váltottam le ezeket. 20 évig csak a gyógyszertári krémek voltak nekem jók. Ekcémás voltam pár hetes koromtól. Itthon készített olajat és szappant használok már 9 éve. Érdekes, hogy azóta nem volt ekcémám. Az orvosom is meglepődött. Szóval ez megoldható. Ne aggódj emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!