A Lujza,mint keresztnév,hogy tetsik nektek?Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2022. márc. 11. 19:02
21/29 anonim válasza:
15ös, az a te dolgod ha inkább adsz kutyanevet a gyerekednek mint egy nőieset:-D
24/29 anonim válasza:
Elhiszem,hogy nehéz a név választás
2.gyermekünket várjuk,és hát nem tudom,hogy miért,de amik tetszettek nekünk,mára hallani sem akarunk róla
Mert mind tömegnév lett,és nem tudnám elképzelni a leendő lányunknak olyan nevet,ami elég gyakori név
Nem akarom,hogy x év múlva a fejemhez vágja a lányom,hogy huh anya,jó gyakori nevet adtatok nekem
Top 3 benne volt a Lujza, Marina, Dorina
Maradtunk a Dorina névnél,mert az unokatesóm Lujza nevet választott kislányának
Amugy szerintem nagyon gyönyörű név
25/29 anonim válasza:
szerintem rendben van a név, nem a kedvencem, de amúgy jó név. a közepesnél, semlegesnél kicsit jobban tetszik. de még nem nagyon, csak egy kicsit. de szóval teljesen adható, vállalható; csak becézni szerintem nem nagyon kéne; mondjuk még kislány korában okés a Lujzi, de ahogy nagyobb lesz, szerintem szépen el kéne hagyni ezt a formát; és onnantól már csak Lujzának hívni; bár én szerintem eleve nem is Lujziznám soha, a Lulu meg egyenes borzalmas; szóval szerintem ez a név becézés nélkül a legkirályabb; és úgy tényleg jó.
27/29 anonim válasza:
nem egy szép név, de te/ti döntésetek
29/29 A kérdező kommentje:
28).Igen! Szerintünk jó választás,illik a csöppségre a neve!
2022. aug. 12. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!