Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ilyenkor mit lehet tenni?...

Ilyenkor mit lehet tenni? Minden tanács/ötlet jól jön!

Figyelt kérdés
5 hónapos kisfiam tegnap dél óta nem fogadja el a tápszert.Viszont tejem nincs annyi,hogy elég legyen neki.Délutánonként kevesebb a tejem annyira,hogy pótolni kell,és az éjszakai evések közül(kettő van)az egyik teljes mértékben táp.Már délután kezdődött,hogy nem kérte.Hajnalban pedig inkább nem evett,csak ivott,csakhogy tápszert ne kelljen...Reggel mielőtt elkezdtem etetni kíváncsiságból megkínáltam tápszerrel,és most is csak sírt tovább,de nem fogadta el.Most mit fog enni,ha ismét nem lesz tejem?Ja,és hozzátáplált baba már lassan egy hónapja,és abszolút nem "válogatós".
2010. szept. 13. 08:28
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Születése óta Nukot használunk,szilikonos cumival.Sokkal kisebb az a rész,amit a szájába kell venni,mint az Aventesnek.És mivel ő koraszülött volt,így ez fontos szempont volt,hogy kényelmesen ehessen(nem tudott szopni,mert gyenge volt hozzá,ezért muszáj volt üvegezni)De a tejes és a tápos cumi különböző formájú,ezért írtam,hogy majd megpróbálom a tejessel a tápot,bár,eddig simán jó volt a tápossal enni... Egy próbát megér,aztán lehet,hogy a végén marad a tápszercsere.
2010. szept. 13. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!