Bosszantja magát a kezeivel, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok :) a kisbabám most lesz egy hónapos. Sajnos nap közben alig tud aludni, mert a kezeivel felbosszantja magát és sír, felébreszti magát. Vannak erre valami féle praktikák, vagy tudtok tanácsot mondani, mit tegyek? Mihelyt megfogom a kezeit becsukja a szemét, és alszik, innen tudom, hogy fáradt, csak a saját keze nem hagyja.
Volt nálatok is ilyen? Mit csináltatok? Köszönöm 😊
2022. márc. 10. 09:47
2/11 anonim válasza:
Moro leflex a neve, textil pelussal br lehet polyalni alvashoz, swaďdle a technika neve.
3/11 A kérdező kommentje:
Kiszedi a pólyából is a kezeit és a technikát is próbáltuk már, mindenhonnan ki tudja szedni már a kezeit...
2022. márc. 10. 10:07
5/11 A kérdező kommentje:
Próbáltuk, nem marad meg... Nagyon sír hason. Pont ez a baj. Kb mindent próbáltunk es nem jó 😂
2022. márc. 10. 10:42
6/11 anonim válasza:
A pólyázásnak is van millió fajtálya: pocaklakó pólya, muszlin pólya, kókuszpólya, pólyazsák (szorosabb, lazább). Szóval nézz utána nyugodtan ezeknek. A hason altatás is segíthet. A babafészek is jó lehet.
Itt tudsz róla bővebben olvasni: [link]
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm 😊
2022. márc. 10. 10:58
8/11 anonim válasza:
Pólya. Hidd el, be tudod úgy bugyolálni, hogy kényelmes legyen neki, de ne szedhesse ki a kezét.
9/11 anonim válasza:
2. Valaszolo vagyok. Ha ebren volt nekunk sem ment a polya, de ha elaludt akkor be tudtuk bugyolalni :)
10/11 anonim válasza:
Én is pólyazsákba tettem, mondjuk néha behergelte magát, hogy nem tud mozogni, de legalább jól aludt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!