Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Árt a babának a zene illetve tv?

Árt a babának a zene illetve tv?

Figyelt kérdés

Pl ha youtube-rol megy valami zene (nyilván nem rock ), vagy pl szoptatás közben nézek kicsit Tv-t.

A védőnő azt mondta, hogy max fülhallgatóval nézzek Tv-t, de azt is csak akkor ha alszik a baba, de a legjobb az lenne, ha a gyerek 6 éves koráig nem néznék Tv-t...

Nyilván nem megy nálam egész nap a tv, de ha szoptatás alatt nézem, vagy este megnéznék egy filmet, akkor ez ekkora katasztrófa?

2022. márc. 7. 18:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanúgy ahogy a 10-es!

És nem szégyellem!

2022. márc. 7. 20:24
 12/13 anonim ***** válasza:
77%

K*ssolj már,prédikálsz itt a tv ártalmairól miközben számítógépet/telefont/tabletet b*szkodsz még este 8-kor is.:'D

Ha te nem akarsz tv-t nézni ne nézz.Másnak semmi baja nem lesz tőle,neked meg már így is van elég.

2022. márc. 8. 10:49
 13/13 anonim ***** válasza:
74%

A zene szerintem pont jót tesz nekik. Élvezik is, az én gyerekem legalábbis. Baba zenét is hallgat meg amit mi azt is. Élvezi néha ha játszik nem is törődik vele de ha pl nyugos akkor a zenével el lehet terelni a figyelmet. Meg lehet kövezni de az esti etetésnél az hosszabb 40 perces mellen lógas én szoktam sorizni a gyerek nem

Látja és akkor én is fulhallgatot használok valamint nem TV hanem a telomrol megy h ne villogjon. Én sem akarom TV-t nézzen legalább 1 eves koráig de szten amugy napi 1-2 rövid mese anit te választasz és nem csak úgy bekapcsolod a TVt és utána meg is beszélitek h mi történt nem tesz kárt. 6 eves korig ? Azt azért elég nehéz a mai világban kivitelezni. És akkor te egész nap a csendben ülj otthon ?

2022. márc. 8. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!