Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Árt a babának a zene illetve tv?

Árt a babának a zene illetve tv?

Figyelt kérdés

Pl ha youtube-rol megy valami zene (nyilván nem rock ), vagy pl szoptatás közben nézek kicsit Tv-t.

A védőnő azt mondta, hogy max fülhallgatóval nézzek Tv-t, de azt is csak akkor ha alszik a baba, de a legjobb az lenne, ha a gyerek 6 éves koráig nem néznék Tv-t...

Nyilván nem megy nálam egész nap a tv, de ha szoptatás alatt nézem, vagy este megnéznék egy filmet, akkor ez ekkora katasztrófa?

2022. márc. 7. 18:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%
Ne lássa a képernyőt ezzel egyetértek. De miért ne hallhatná? Persze ne ordítson, de egy alapzajt szokjon meg, hogy később ne kelljen lábujjhegyen közlekednetek. :)
2022. márc. 7. 18:48
 2/13 anonim ***** válasza:
0%

Hát lehetőleg ne Gore metállal próbálkozzál.

Állítólag Mozart zenéjétől jobban fejlődik az agyuk.

2022. márc. 7. 18:55
 3/13 anonim ***** válasza:
72%

Minél több dologtól szeparálod el,és minél kevesebb dolghoz szokik meg annál rosszabb lesz neki egyszer csak bele csöppenni ezekbe.

Be lehet tartani,hogy ne nézzen tv-t 6 éves korig,de minek? Utána hirtelen megismeri hogy mi ez,és rá fog kattanni.Ha mindig megy alap zajnak,néha lát belőle valamit akkor hozzá szokik,hogy van és nem lesz olyan érdekes hogy rajta csüngjön.(főleg ha nem neki való műsor megy,azok nem érdekesek)

Simán hallgathatsz zenét,rádiót semmi baja nem lesz,ha nem süketülésig tolod a hangerőt és nem közvetlenül mellette szól.

Ő is egy kis ember,úgy szokjon hozzá a mindennapokhoz ahogy neked is és neki is jó,nem kell teljesen mindent ellakatolni csak mert született egy baba.:)

2022. márc. 7. 19:08
 4/13 anonim ***** válasza:
0%

"Be lehet tartani,hogy ne nézzen tv-t 6 éves korig,de minek?"

Azt jobb ha nem néz, rakás kódolt viselkedési mintát közvetítenek, a trágárkodásról már nem is beszélve.

Vagy én nemtudom te mit szólnál, ha a gyereked a Dikh-tvn nevelkedne. 10 évesen már full flegma lenne teso!

2022. márc. 7. 19:12
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Napi max 1-2 óra tv nem árt.
2022. márc. 7. 19:23
 6/13 anonim ***** válasza:
16%

Napi 1-2 óra játék a gyerekkel, meg tanítgatás, na az nem árt!

Nem is értem milyen ember az akinek gyerek mellett is van ideje a tévét bámulni...

2022. márc. 7. 19:30
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem is értem milyen ember az akinek gyerek mellett is van ideje a tévét bámulni

Én még egy fősulit is elvégeztem nellette,akkor én mi vagyok,egy szörnyeteg? 🙄🙄

2022. márc. 7. 19:46
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Ja és addig a gyerek tv-zett? :D
2022. márc. 7. 20:02
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem,de te nem is ezt írtad...
2022. márc. 7. 20:17
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Napi 1-2 óra tv-s vagyok...

Azért én hálás vagyok a tv-ért, amikor fogzási fájdalom miatt vígasztalhatatlan a gyermek és a tv-ben egy kis mese vagy zene mégis segít. Meg akkor is hálás vagyok, amikor fel tudok mosogatni, vagy összedobni egy egyszerű ebédet, amíg a kicsi megnéz 1-2 mesét. Elnézést már, ha szar anya vagyok, de legalább nem álszent.

2022. márc. 7. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!