Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 éves kisfiam "elromlott"...

1 éves kisfiam "elromlott" mitől lehet? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Sziasztok! Kisfiam 1 éves múlt, és az elmúlt hét valami katasztrófa. Éjjelente 2x kel, de abból egyik alkalommal órákon keresztül altatni kell. Eddig aludt mindig reggelig. Nappal tiszta nyűgös.. egyszer jó kedvű, aztán hirtelen elkezd ordítani, zokogni. Ma este pedig nem volt hajlandó leülni a kádban. Imád fürdeni, de ma erővel kapaszkodott a pólómba, és sehogy sem sikerült rávenni, hogy leüljön. Kicsit aggaszt a dolog, mert ez mind szokatlan tőle. Valószínű náthás lesz, mert nagyon szipog és csillog a kis szeme, még jön 2 őrlő foga egyszerre de még csak púpos az ínye. Tudom, hogy ez mind közre játszhat, de sosem volt még ennyire nehéz vele :( ilyenkor mindig megijedek, hogy valami baj van. Szívesen olvasnék hasonló babákról tapasztalatokat
2022. márc. 6. 19:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nincs vele baj, csak az, hogy nathas is meg jon is foga egyszerre amiatt van.

Ikreim vannak, 15 hónaposak. Mindketto matrica egész héten. Megbetegedtek es nem hagytak semmit csinalni, csak anya a jó. Emiatt éjjel sem aludtak, bar eleve nem jo alvok, de fel orankent felebredt az egyik, aztan mikor vegre visszaaludt, ébredt a másik. Az elso ket éjjel osszesen aludtam 3 orat, annyira kimerultem ennyitol, hogy belazasodtam en is, ugyhogy ez nem konnyitette a helyzeten. Persze nekem szerencsere másnap mar semmi bajom nem volt,tényleg csak kimerultseg volt. Mult éjjel vegre mar csak az egyik babó volt lazas, szóval jobban aludtunk.

Kitartast nektek is!

2022. márc. 6. 20:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet valami a levegőben...Igaz csak 3 hónapos a kislányom de a múlt hét nekünk is valami katasztrófa volt... teljesen máshogy viselkedett mint azelőtt napközben nyugos sírós volt minden baja volt. Az ismerős szintén hasonló dologról számolt be a 5 hónapos babánal.
2022. márc. 6. 20:35
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Első, nálunk én kezdtem a sort, hét elején sikeresen megfáztam és attól félek elkapta. Jobbulást nektek!

Második: ez most kicsit megnyugatott hogy őszinte legyek 😅

Közben sikítva sírva önkívületi állapotban kelt az előbb, szóval a foga lesz :(

2022. márc. 6. 21:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen időszakok. Ha beteg, akkor pedig főleg. Időszakosan pedig előjöhet a matrica üzemmód. Teljesen normális. Ne aggódj ezen. Ilyenkor az alvásba is bezavarhat.
2022. márc. 7. 07:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!