Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit kell aludnia egy...

Mennyit kell aludnia egy újszülött babának?

Figyelt kérdés

Újdonsült anyuka vagyok, 9 napos a babám, és gyakorlatilag egész délelőtt, és elég sokat délután is ébren van. Éjjel szerencsére alszik.

Nem sír, nem éhes, nincs semmi baja, csak nézelődik.

Én azt gondoltam, hogy egy újszülött majdnem egész nap alszik.

Nektek mennyit van ébren a babátok?

2008. dec. 16. 18:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

szia,

Nekem majdnem egész nap aludt a csajszi.

De ez baba függő, neki ennyire van igénye, az a lényeg hogy éjszaka alszik, és hagy téged is pihenni...:))

Gratula a babóhoz..

2008. dec. 16. 18:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2008. dec. 16. 18:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet a jövő héten már nem így lesz, biztos többet fog aludni nappal is.
2008. dec. 16. 19:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia, az én babám most 8 hetes és újszülöttnek dettó olyan volt mint a tiéd, azzal a különbséggel, hogy ő végig nyűgösködte a nappalt. Volt olyan nap, hogy összesen 9 órát aludt a 24-ből - mondjuk ez volt a mélypont. 6 hetes kora óta viszont mintha kicserélték volna, napi 14-16 órát alszik. Szerintem most pótolja be amit kihagyott. Biztosan változni fog a tiéd is! A védőnő egyébként azt mondta akkor, hogy érzékenyebb a babóm idegrendszere és nehezebben alkalmazkodik a külvilághoz mint az átlag. De mondjuk ő nagyon nyügi tudott lenni...

Sok örömöt nektek!

2008. dec. 16. 22:56
 5/5 anonim ***** válasza:

szia!

nekem is éber a babám születése óta. már a szülőszobán is nézelődött :)

én is alvó-kajáló bébire számítottam és meglepő volt ez az aktivitás, de ha nem fáj a hasa, hatalmasakat huncutkodunk. már az első hetekben raktam geometriai formákat, élénk színeket ábrázoló -magam kreálta- képeket az ágyába és akár fél óráig ez le is kötötte. ha nyűgösködött, egyszerűen megfordítottam. így új perspektívából lehetett bámulni. ja és a zene! imádja hallgatni!

most 2 hónapos múlt és nem változott alvó babává. sőt még élénkebb.

sok örömöt a babáddal!

2008. dec. 17. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!