Mi értelme a válaszkész nevelésnek ha teljesen kimerülök tőle?
Le leszek pontozva, de ha ennyire kivagy, tényleg megpróbálhatsz egy kis tápszert.
Nekem szoptatás problémák miatt félig tápszeres a babám. Egy napot és éjszakát megpróbáltam csak szoptatni és kriminális volt. Nem tudom hogyan lehet ezt bírni hosszútávon. Akkor szaranya módon elkezdtem örülni a problémánknak, ami miatt tápot is kell kapnia.
Így apa tud aludni vele egy-egy éjszakát és délután tud segíteni az etetésben, amikor már teljesen kimerülök.
Most is azért vagyok fent hajnali 4kor mert annyira túlaludtam magam, hogy most meg szívok az álmatlanságtól.
(Kizárólagos szoptatásra készültem természetesen, cumisüveget se akartam venni. Egyébként tudtam mivel jár, rettegtem is a gyerekvállalástól és jópár éjszakát végig sírtam terhesen. De attól még nem volt könnyebb, amikor megszületett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!