Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tapasztaltatok babátokon...

Tapasztaltatok babátokon kiütést babaolajtól?

Figyelt kérdés
2010. szept. 12. 15:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Milyen babaolajat használsz neki???
2010. szept. 12. 15:52
 2/12 anonim ***** válasza:
Nekünk a johnsontól lett kiütése akkor átváltottunk gabira attól nem volt semmi baja.
2010. szept. 12. 15:54
 3/12 anonim ***** válasza:
Szia. Igen sajnos, a lányomnál gond volt a Gabi babaolajjal. Tele volt a teste piros apró kiütésekkel, azóta nem is használtunk semmit. Most 18hónapos, nagyon szép a bőre olajok nélkül is.
2010. szept. 12. 15:55
 4/12 anonim ***** válasza:
Nálunk is a johnsontol volt piros pöttyös de átváltottunk mi is gbira és attol semmi baja!!!!
2010. szept. 12. 15:58
 5/12 anonim ***** válasza:

Az elsőt még olajoztam.. Johnson, Gabi, Naturland...ezektől mind kiütéses lett. Lecseréltem napraforgó olajra, semmi baja nem volt tőle, de már nem sokat használtam.

A kisebbiket soha nem olajoztam, mert nem láttam értelmét. A nagyot is csak azért kentem, mert a védőnő magyarázott...

2010. szept. 12. 16:09
 6/12 A kérdező kommentje:
Johnson:(
2010. szept. 12. 16:20
 7/12 anonim ***** válasza:
Előfordulhat. Váltsatok másikra. Nekem a védőnő mondta, hogy tapasztalatai alapján leginkább a johson okoz kiütéseket. De mondjuk babafüggő, vkinek a Gabi nem válik be. De mindenképp próbáljatok ki mást.
2010. szept. 12. 16:31
 8/12 A kérdező kommentje:

Rendben.Akkor váltunk.

Nagyon köszönöm a tanácsokat,hozzászólásokat!

2010. szept. 12. 16:39
 9/12 anonim ***** válasza:

Szintén Johnsonstól lett kiütéses.

Gyógyszerész is mondta hogy tele van mindenféle illatanyaggal, meg mittudomén mivel.. :(

2010. szept. 12. 17:04
 10/12 anonim ***** válasza:
Szia!Én étolajat használok ,Floriolt!:)És gyönyörű a bőre!Abban nincs szinezék,illatanyag!Tehét semmi ami allergizálhat!!!!Üdv:2 hónapos kislány kozmetikus anyukája
2010. szept. 12. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!