Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Eldöntöttük, hogy örökbefogadu...

Eldöntöttük, hogy örökbefogadunk. Csatlakoztok hozzánk? Osszuk meg az élményeket, nehézségeket, tapasztalatokat

Figyelt kérdés
2010. szept. 12. 14:57
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

azta mindenit!!!!

és 4 évről tudok..ezek szerint szerencse kérdése

2010. szept. 12. 18:06
 12/21 anonim ***** válasza:
0%

Jobb lenne az x lombik, nagyon silány a választék.

Eddig minden ismerősömnek gond volt az örökbefogadott gyerekekkel. (általában cigányok)

Régen én is úgy véltem, hogy a gyerek, az gyerek, de most hogy van sajátom, hát nem, ez egy baromság.

Megláttam önmagam a gyerekemben, és rájöttem, hogy a saját génjeim annál értékesebbek, hogy ne örökítsem át őket.

Jobb lenne, ha vállalnátok a kínlódást, a másik út nem vezet sehová.

2010. szept. 12. 18:34
 13/21 anonim ***** válasza:

Béranya titokban? Valamelyik magánkórházban?

Az orvosok tudnak szerezni donort. Telki, Dr Rose...

2010. szept. 12. 18:35
 14/21 anonim ***** válasza:

Szomszédaink is örökbe fogadtak egy kislányt egy alapítványon keresztül. Még amikor terhes volt az anyuka, akkor felvették vele a kapcsolatot, és minden el volt intézve, mire megszületett a pici. Így már rögtön az örökbefogadó szülők vihették haza a kórházból az újszülött picit (a kislány félig roma származású, de egyáltalán nem látszik rajta).

Szerintem nézz körül ilyen alapítványoknál is, mert ott nagyobb az esély, hogy előbb tudtok örökbefogadni, mint az állami rendszeren, hivatalos úton keresztül.

Sok sikert Nektek!

2010. szept. 12. 20:09
 15/21 A kérdező kommentje:

azt a kérvényben ki lehet zárni, hogy nem lehet cigány származású

nem a kihordással lenne a gond (báranyaság)..mivel nincs peteérésem, a férjemnek normális spermiuma, sajna még a lombik is necces...még hormongyógyszerektől (closty) is csak cisztám lett :( férjem meg ezreket költ fer14-re meg macára, de semmi

2010. szept. 13. 07:25
 16/21 anonim ***** válasza:

17:36-os vagyok!

Persze hogy ki lehet zárni hogy cigány legyen!Barátnőméké sem az!

De akkor még egy sztori:

Anyósoméknak nem lehetett babájuk,így örökbe fogadtak egy kisfiút (42 éve),majd 6 évre rá terhes lett és és sajna a baba meghalt!majd 6 évre rá ismét,és akkor született a párom!Szóval ők mikor kihozták a kisfiukat ő 18 hós volt!Imádják mind két fiukat!Ugye onnan már nagyok az unokák,most jött egy kislány (tőlünk) is!És 42 éve is mindn rendben ment!Lehetnek az örökbefogadó szülőknek is feltételeik!

És pont ma reggel volt a reggeliben,hogy Geszti anyukája is pártfogolja az örökbefogadást!Azt hiszem ezt a linket mondta Bölcső.hu!Próbáld meg ezt is,egy alapítvány!

2010. szept. 13. 09:21
 17/21 A kérdező kommentje:

köszi szépen:)

úgy tudom először a TEGYESZ-től kell engedély, utána bármelyik alapítványhoz fordulhatunk (a határozattal), jó lenne

amúgy már most péntekre megkaptuk az első időpontot :)

vinni kell egy bemutatkozó levelet

2010. szept. 13. 19:55
 18/21 A kérdező kommentje:
férjem tegnap este kiakadt, mert válaszolnunk néhány kérdésre: lehet-e tesója, lehet-e beteg, hány éves legyen...azt mondta erre ő még nincs felkészülve...nem tudom mi lesz....és amúgy nem is értem mit gondolt....
2010. szept. 14. 07:39
 19/21 anonim ***** válasza:
Az fél év,max sok papir munka sok idő.
2013. nov. 29. 20:20
 20/21 A kérdező kommentje:
de régi kérdés :) már 2,5 éves a pici fiunk, kisbaba volt, nem alapítványon keresztül, de mi hoztuk el a kórházból. Csodaszép, szőke kis tündér
2014. jan. 14. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!