Eldöntöttük, hogy örökbefogadunk. Csatlakoztok hozzánk? Osszuk meg az élményeket, nehézségeket, tapasztalatokat
nincs mitől félned. Az elhatározás meg van, az a lényeg. Nem vagyok örökbefogadó szülő, de volt már hogy gondolkodtunk rajta, akkor próbáltam körbejárni a témát. Hát valóban nem könnyű és elég huzavonás a procedúra, de olvastam olyan esetről is, hogy beadták a kérelmet és rá 2 hónapra már otthon volt az újszülött picikéjük.:)
(Közben összejött a baba nálunk, azért nem indítottuk el.)
ja, elfelejtettem írni, hogy azt olvastam újszülött babát a leggyorsabb örökbe fogadni. Nálatok van valamilyen elképzelés?
(Amikor szültem akkor is a kórházban hagytak egy kisfiút és a szívem szakadt meg szegénykéért, hogy mehetett az otthonba:( )
ahová csak lehet beadjuk a papírt, ha megvan az engedély, de én arra gondoltam, hogy magánúton is érdemes kicsit kutakodni, hátha valaki ismer valakit, aki nem szeretné megtartani...
attól félek leginkább, hogy a munkahelyről sokat kell hiányoznom: látogatások, előkészítők, vizsgálatok
Nekem barátnőmék örekbefogadtak!ÉS tavasszal kezdték az egészet, tudott dolgozni is,azt hiszem a tanfolyamok szombatonként voltak 6*!ÉS alátogatni, környezettanulmányon is kb 2* voltak náluk!Szóval decemberben megkapták a 6 hetes kisfiukat!Azóta nagyon boldogogk,most megy majd oviba!
Sok kitartást és mielőbbi babázást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!